Tuorein sisältö

'Terapeuttinen matka Putron, suomalaisen miehen, mielenmaisemaan' - Samuli Putro kirjoitti kirjan

20.08.2024 klo 11.44 | Luettu: 483 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Samuli Putrolla on asiaa: "kirjoitin kirjan. kolmisen vuotta siihen meni. Wsoy julkaisee kirjan 15.1.2025. toivon tietysti, että joku teistä lukisi sen. kuunnellakin saa".

Kustantaja WSOY:n tiedote kertoo seuraavaa:

"Kun muusikko Samuli Putron elämä suistuu raiteiltaan, hän hakeutuu terapiaan, joka saa hänet muistelemaan oman elämän varrelle sattuneita tärkeitä miehiä. Hekö tekivät Putrosta Putron? Elämäni miehet on teos kateudesta, hyväksynnästä ja ystävyydestä. Tositarina kertoo isistä, lapsuudenkavereista, työtovereista, kilpakosijoista – kaikista niistä miehistä, jotka ovat muokanneet Putroa. Hän pohtii, miksi arvostaa tai pelkää tietynlaisia miehiä ja millainen mies ja ihminen hän itse haluaisi olla. Lauluissaan Putro asettuu taitavasti erilaisten ihmisten nahkoihin. Kirjassa hän avaa ensimmäistä kertaa oman elämänsä käännekohtia. Sanoittajana kiitosta saaneen Putron tarkat havainnot, kaunis kieli ja radikaali avoimuus ovat aseistariisuvia. Kirja on terapeuttinen matka Putron, suomalaisen miehen, mielenmaisemaan".

"Samuli Putro kohdistaa psykologisen tarkkanäköisyytensä ja ironiantajunsa itseensä tavalla, joka hakee elämäkertakirjallisuudessa vertaistaan. Elämäni miehet on piinallisen viihdyttävä ja samaistuttava teos", kustantaja Henrikki Timgren kertoo.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomalaiset elektron... New Yorkin hardcore-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova