Tuorein sisältö

Friday the 13th -tv-sarja on hengissä kiitos "Disneyn Aladdinin"

19.08.2024 klo 23.55 | Luettu: 516 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Brad Caleb Kane on työskennellyt sellaisten tv-sarjojen kuin Fringe - rajamailla, Black Sails ja Tokyo Vice parissa tuottajana ja kirjoittajana. Lisäksi hän on Disneyn Aladdinin lauluääni. Se on kuin yö... kun Jason Voorhees viidakkoveitsellä lyö.

Kane on tulevan Friday the 13th -tv-sarjan eli Crystal Laken uusi pääpiru: hän on sarjan luoja, tuottaja ja kirjoittaja. Sarja ajautui vaikeuksiin, kun sen alkuperäinen luoja Bryan Fuller (Pushing Daisies, Hannibal) lähti kävelemään erimielisyyksistä johtuen. Lähtiessään Fuller toivoi vilpittömään sävyyn, että fanit pitävät lopullisesta versiosta.

Se jää nähtäväksi, mikä on Jasonin eli tunnetuimman hahmon rooli. Tv-sarjaa on kuvailtu esiosaksi. Elokuvasarja alkoi siten, että tuntematon murhaaja tappoi nuorukaisia kesäleirillä. Lopussa paljastui, että kyseessä on Jasonin äiti, joka oli kaunainen poikansa taannoisen kuoleman johdosta. Jatko-osissa Jason riehui itse enemmän ja vähemmän virallisena zombiena.

Friday the 13th -saagaan ei kuulu akateemisesti arvostettuja episodeja, mutta Kane ja Fuller ovat kertoneet olevansa heitä, jotka ovat saagan parissa varttuneet. Kane näki Jasonin lyövän silmän ulos kuopasta 3D:nä, kun hän oli 8-vuotias. Kuvassa on se leffa eli kolmas osa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Millie Bobby Brown k... Jättirobottisaaga Pa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova