Tuorein sisältö

Suomen paras Springsteen-tribuuttiyhtye juhlii synttäreitä työn merkeissä

19.08.2024 klo 15.19 | Luettu: 648 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

20 vuotta täyttävä The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band juhlistaa taivaltaan ensi viikonloppuna Tampereella ja Helsingissä.

Suomen paras Springsteen-tribuuttiyhtye The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band täyttää 20 vuosia ja esiintyy Tampereen Tavara-asemalla perjantaina 23. ja Helsingin Tavastia-klubilla lauantaina 24. elokuuta.

Spesialiteettina keikalle on saatu mukaan Yyteri Horns -torvikaksikko, joka täydentää hienosti yhtyeen jo valmiiksi massiivista soundia. Molempina iltoina mukana menossa on myös Neil Young -tribuuttibändi Goldrust.

Bändin Pomo Saku Virtanen muistelee mennyttä 20 vuotta samaan aikaan lämmöllä ja hivenen hämmästellen.

"20 vuotta, mihin se aika meni? Se, että bändi täyttää nuoren aikuisen verran, tarkoittanee sitä, että sitä on jo itsekin jonkin verran aikuinen".

"Soitimme vuonna 2013 Turun Klubilla kahtena iltana putkeen jatkobileissä Brucen itsensä esiinnyttyä ensin HK Areenalla. Ne ovat ehkä keikoista ikimuistoisimmat. Toki tuoreitakin hienoja muistoja löytyy. Esimerkiksi Badlandsin esittäminen viime keväänä Helsingin On the Rocksissa hurmoksellisessa fiiliksessä olleelle yleisölle oli nostattava ja mieleenpainuva kokemus", Virtanen muistelee.

Bruceksi "muuntautuminen" ja hänen kappaleidensa esittäminen vaatii Virtasen mukaan "hitosti omistautumista". Ghostarien uran varrella tätä omistautumista on tullut harrastettua yli 130 bändikeikan verran. Mukaan mahtuu myös kymmeniä soolo-, duo- ja triovetoja.

The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band

Saku Virtanen – laulu, kitara, huuliharppu
Timo Nordlund – kitara
Matti Jokelainen – kitara
Tomi Nordlund – basso, taustalaulu
Antti Hietala – rummut
Simo Stenman – perkussiot, taustalaulu (ja rummut Tavastialla)
Lasse Noukka – piano
Okke Komulainen – koskettimet
Pekka Koivisto – saksofoni, perkussiot, taustalaulu

Yyteri Horns:

Jonas Silinskas – trumpetti
Antti Hirvonen – pasuuna


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Blind Channel loppuv... Tapiola Festivaali y... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova