Tuorein sisältö

Kuuntele näyte Von Hertzen Brothersin tulevalta albumilta

19.08.2024 klo 11.37 | Luettu: 423 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Von Hertzen Brothers julkaisi uutta.

"In Murmuration" -niminen studioalbumi ilmestyy 25. lokakuuta. Tänään julkaistu Starlings-single tarjoaa ensimmäiset maistiaiset tulevasta.

Von Hertzen Brothers jatkaa yhdeksännellä albumillaan tutun suureellisella rockilla ja vahvoilla lauluharmonioilla, mutta yhtyeen taiteellinen heiluri on keinahtanut enemmän kohti optimismia ja uudistumisen ilmapiiriä. Lopputuloksena on albumi täynnä tarttuvia kertosäkeitä, stadionrock-meininkiä, 90-luvun tunnelmista vaikutteita imenyttä taiderockia sekä yhtyeen alkuajoilta tuttua power popia.

"Meillä on ollut jo pitkään mielessä että tekisimme Starlings -nimisen biisin, koska innokkaina lintuharrastajina rakastamme kottaraisia. Meistä näiden pienten lintujen parveilussa on jotain hyvin runollista ja metaforista. Parveilun taustalla oleva tiede on kiehtovaa: se miten linnut lukevat toisiaan liikkuen suurella nopeudella isossa parvessa luoden alati muuttuvia muodostelmia ja muotoja. Ne eivät tee sitä kauneuden vuoksi, vaan suojautuakseen saalistajilta. Mutta meidän silmissämme se näyttää lintujen muodostamilta revontulilta. Tämä kaikki toimi inspiraationa Starlings-biisille, joka kertoo luonnon monimuotoisuudesta ja viisaudesta sekä siitä, miten tiimityössä on voimaa ja kauneutta. Ja kuinka sooloiluun taipuvaisilla ihmisillä olisi monesti opittavaa luonnolta".

Von Hertzen Brothers soittaa albuminjulkaisukeikat Suomessa ja Englannissa loppuvuodesta 2024. Sen jälkeen yhtye suuntaa kiertueelle Englantiin ja manner-Eurooppaan sekä Yhdysvaltoihin, jossa listauksessa on mukana mm. kevään Cruise to the Edge.

In Murmuration -albumin julkaisee ??Von Hertzen Brothersin oma DoingBeingMusic-levy-yhtiö ja sen jakelee ADA Warner. Saatavana on CD:n ja digitaaliversioiden lisäksi rajoitettu painos kristallinkirkasta vinyyliä gatefold LP:nä.

VHB syksyn jo julkistettuja Suomen livekeikkoja:

la 24.08. Martinus Backstage Festival, Vantaa

la 09.11.Tavastia, Helsinki (albumin julkaisukeikka)

la 16.11.Olympia, Tampere (albumin julkaisukeikka)




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Festaribäkkäriltä ta... Blind Channel loppuv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova