Tuorein sisältö

'Tää ohjelma on ollut mulle erityisen rakas tehdä'- Janni Hussi päivittää someviestissään suosikkiohjelman neljännen kauden kuvioita

19.08.2024 klo 00.06 | Luettu: 520 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Janni Hussi päivittää Koti Koiralle -sarjan neljännen kauden kuvioita.

Kuvaukset ovat paketissa, nyt editoidaan ja lopuksi vielä voice-over -äänitykset. Lopputulos nähdään myöhemmin Nelosella.

"Kun saa yhteyden eläimen kanssa, niin onhan se aivan maagista".

Jannille rakas ohjelma on myös tv-katsojien suosikki.

"Koti Koiralle -ohjelman 4. Kausi on aikalailla purkissa! Seuraavaksi matskut siirtyy editti-pöydälle ja loppuun tuutataan päälle vielä voice-overit, jotka nauhoitetaan syksyn aikana. Sitten tämäkin mestariteos näkee päivän valon ja saapuu ilostuttamaan ja liikuttamaan teidän kotisohville.

Mulla on aina ollut erityinen suhde koiriin. Meillä on aina ollut karvakuono rikastuttamassa elämää ihan pienestä pitäen. Koirien rakkaus, vilpittömyys ja luottamus (kuulosti melkein ku ois Kurosen suusta tullut) tuntuu niin suurelta lahjalta. ja kun saa yhteyden eläimen kanssa, niin onhan se aivan maagista.

Tää ohjelma on ollut mulle erityisen rakas tehdä. Niin koirien kuin ihmistenkin tarinat koskettaa syvästi. Meillä on mahtava porukka tekemässä ohjelmaa, jotka kaikki jakaa saman intohimon koiria ja niiden auttamista kohtaan. Oon kiitollinen, että saan olla osa tätä erityistä porukkaa".





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suosittu 80-luvun la... Kelly Osbournen poik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova