Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 3-8: maailman ympäri 80 minuutissa

18.08.2024 klo 23.00 | Luettu: 2102 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
Destinies


Sarja päättyy, vaikka juonet ovat vaiheessa, jossa jäljellä vaikuttaa olevan 2. kautta.

Englannin kruunu. Viimeisiään vetelevä kuningas Knuut junailee valtaa kuningattarelle. Emäntä ei ole ontoimpia hahmoja, enkä silti ole keksinyt hänestä sanottavaa tällä kaudella. Kieroin hovijuonittelija on juonittelukännissä yhden siiderin jälkeen, joten: tarttis lisää kausia.

Välimeri. Kausi käytti eniten rahaa tähän juoneen, joka päättyi kuin seinään. Toinenkin viikinki teleporttaa kotiin.

Norjan kruunu. Tämän lätsän teleporttaaja tahtoo. Hän ei ole saavuttanut mitään relevanttia, mutta kotona jätkät tuumaavat, että nyt hommataan sulle se. Muut ehdokkaat spedeilevät ensin. Sitten asiasta äänestetään! Se on turhan kypsää tässä asiayhteydessä.

Freydis on pienen hippikommuunin vetäjä. Psykopaattifaijajuonen jälkeen hänetkin teleportataan studiolle, jossa loppuratkaisusta neuvotellaan, koska miksi ei: vallanhimoisten ukkojen pitää päästä kommentoimaan, tykkäävätkö he Freydisistä vai eivät. Roviohuipennus menisi läpi lasten piirretyssä, jos hahmot olisivat pysyneet osana samaa tarinaa ja useammat olisivat samaistuttavia vaikka tyyliin Raspatruu ja Tiko.

Pohjois-Amerikka... "Jo kaudella 5!"

Kausi on susi. Montakohan kertaa joku on yrittänyt antaa kuvioille painoa viittaamalla 7 vuoden aikahyppyyn kausien välissä? 7 vuoden aikana ei tapahtunut mitään, mutta "tarkalleen ne vuodet vahvistivat saavutukseni!".


Keskiarvo 24 jakson jälkeen on pätevä arvosana koko sarjalle:


3. kausi ansaitsee kokonaisuutena tämmöisen:


< Jakso 3-7

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vikings: Valhalla 3-... Syöpään menehtyneen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova