Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 3-6: mieluummin merihirviöitä kuin enää yhtään naurista Grönlannissa

16.08.2024 klo 23.00 | Luettu: 6308 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 6:
Return to Kattegat


Viikinki on lavastettu Välimeren keisarin murhaajaksi, joten hän palaa aidoksi viikingiksi justiinsa kohta, kunhan hän pakenee ja viime hetkellä tappelee irvistelevää muskelikenraalia vastaan, joohan? On pirun turhauttavaa katsella tämän äijän näytösoikeudenkäyntiä ja muuta aivan väärässä valtakunnassa, kun koko sarjan huipennuksen on tarkoitus alkaa näillä minuuteilla.

Englannin viikinkikunkku on sairas. Yksi hänen pojistaan juonittelee ikään kuin olisimme huomanneet hänet aiemminkin. Luulen tai oletan, että kuninkaan kupsahtaminen avaa tilaisuuksia kaikille ydinhahmoille, joten en ulise tästä osiosta hirveästi. Ns. luontevinta on se, että kun kunkku tapaa erään teleporttailevan grönlantilaisen, kunkku lahjoittaa veneen Jenkkilän reissua varten, koska he ovat kavereita (väitetysti; muistan vain löyhästi sen, mistä he puhuvat).

Freydis-neidon odysseia johti hänet Grönlantiin. Paikallinen nälänhätä mainittiin, mutta Freydisillä on eväät, joten se on hänen porukkansa, joka pihistelee. Myös Freydis on haaveillut Jenkkilästä, joten siinä on mytologista kutinaa, kun hän lupaa johtaa kansansa sinne. Kävisi järkeen, jos Freydisin vanhimmat ja arimmat kamut jäisivät Grönlantiin viljelemään nauriita, mutta jakso farssimaisesti väittää, että moni paikallinenkin seilaa mieluummin merelle ja maailman reunan yli kuin kärsii Grönlantia yhtään enempää. Kunnon miehenä esitelty Freydisin faija paljastuu perusgrönlantilaiseksi änkyräksi.


Keskiarvo 22 jakson jälkeen:


< Jakso 3-5 --- Jakso 3-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Syyskuussa Viaplay-p... Richard Hammond kert... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova