Tuorein sisältö

Syyskuussa Viaplay-palvelussa - Russel Crowen tähdittämä jännäri sai runsaasti kritiikkiä mutta Crowe on kuulemma roolissaan loistava

17.08.2024 klo 00.05 | Luettu: 636 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Adam Cooperin ohjausdebyytti Sleeping Dogs (2024) yksinoikeudella Viaplay-palvelussa 6.9. alkaen.

Russell Crowen tähdittämässä mysteerijännärissä uuden kokeellisen Alzheimer-hoidon läpikäynyt entinen henkirikostutkija Roy Freeman (Crowe) ryhtyy tutkimaan uudelleen professorin raakaa murhatapausta. Syyttömän miehen kuolemantuomiota ollaan pian laittamassa täytäntöön ja Roy taistelee saadakseen muistinsa takaisin tutkiessaan vuosikymmenen takaista tapausta.

"Sleeping Dogs on verkkainen rikosjännäri, jossa kootaan samanaikaisesti rikoksen palapeliä ja muistinsa menettäneen päähenkilön elämän palapeliä. Näistä jälkimmäinen on huomattavasti kiinnostavampi, koska Roy ei varsinaisesti ole ollut aikanaan mikään mukava ja synnitön kaveri. Hän haluaa tietää, kuka hän on ollut. Aivojen alkaessa toimia paremmin oman menneen itsensä ymmärtämisestä uhkaa muodostua yhä vaikeampi muuri kiivettäväksi" (Film-o-holic.com/Juha Rosenqvist, lue koko arvio täällä)

Arvioissa leffaa kritisoitiin liian ennalta arvattavaksi ja yhtäläisyyksiä Atom Egoyanin Rememberiin (2015) ei voinut ohittaa. Lisäksi leffassa on liikaa sivujuonteita ja henkilöitä, päähenkilö hukkuu välillä massaan.

Mutta, Russell Crowe. Crowe tekee elokuvassa vakuuttavan roolisuorituksen. Kun tietää miehen kyvyt, jo se riittää vahvaksi suosituksesti leffan katsomiselle.

Russell Crowen lisäksi pääosissa nähdään Karen Gillan, Marton Csokas ja Tommy Flanagan.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Colin Firth on liitt... Vikings: Valhalla 3-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova