Tuorein sisältö

'Rehellinen ja suoraviivainen pop on tulevan albumin soundin ytimessä' - Nelli Matula julkaisi näytteen tulevasta

16.08.2024 klo 12.23 | Luettu: 399 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nelli Matula tekee paluun.

Pidempää keikkataukoa pitänyt artisti julkaisi tänään perjantaina aurinkoisen Sä voitit jo -singlen.

Hyväntuulinen ja tarttuva pop-kappale kääntää uuden sivun artistin uralla ja avaa matkan kohti kolmatta albumia sekä syyskuussa Tavastialta alkavaa kiertuetta. Sä voitit jo kertoo rakkauden alkuvaiheesta, jossa toinen osapuoli esittää vielä hieman vaikeasti tavoiteltavaa, vaikka sisimmässään onkin jo täysin ihastunut ja peli on pelattu.

"Olen aina rakastanut poppia sen kaikissa ilmenemismuodoissa ja sitä itseään myös tämä biisi on. Olen nuorempana opiskellut musiikkia erilaisissa kouluissa ja opistoissa, ja toisinaan sellaisissa ympäristöissä pop koettiin kirosanana tai jotenkin epäuskottavana. Tämä on aina tuntunut itselleni hieman erikoiselta, sillä olen aina rakastanut ikonisia pop-artisteja ja kaikkea sitä inspiroivaa maailmaa, joka genreen liittyy. Tulevalta albumiltani löytyy tosi monenlaisia tunnelmia, mutta siinä mielessä tämä sinkku kuvastaa sitä hyvin, sillä rehellinen ja suoraviivainen pop on tulevan albumin soundin ytimessä".

Singlen tekijätiimin muodostavat artistin lisäksi Mirellaa tuottanut Kim Mannila, Emma-palkittu biisinkirjoittaja Vilma Lähteenmäki sekä Patric Sarin. Uuden musiikin lisäksi lukuisia Emma-ehdokkuuksia saanut Nelli Matula palaa syksyllä keikkalavoille 1,5 vuoden tauon jälkeen.

“Fiilis palata keikkalavoille on kutkuttava ja innostunut. Olen aina rakastanut esiintymistä ja nälkä on ehtinyt kasvaa paljon.”




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Don Huonojen Kalle A... Erika Vikmanin, Jann... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova