Tuorein sisältö

Ihmeperhe Max, Isaac, Adi ja Robin sunnuntaina keikalla Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltassa - huomioi aikataulumuutos

16.08.2024 klo 01.13 | Luettu: 427 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ihmeperhe – Sexmane, Isaac Sene, ADI, ROBIN. Yhteiskeikka Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltassa sunnuntaina 18.8.

Siilinjärveltä ponnistaneet Senen veljekset Sexmane, Isaac Sene, Adi ja Robin yhdistävät voimansa elokuussa ja tuovat Huvilan lavalle ainutlaatuisen yhteisshown. Nelikon viime kesänä julkaiseman Ihmeperhe-yhteissinglen mukaan nimetyllä keikalla kuullaan kattaus artistien tuotannosta. Lavalle nousee myös tätä iltaa varten koottu taustabändi sekä lukuisia yllätysvierailijoita.

Sexmane, eli Max Sene, on tällä hetkellä yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista.

Isaac Senen musiikki on modernia soul-vivahteista poppia, jossa soivat myös jazzin vaikutteet. Muuntautumiskykyinen ja karismaattinen esiintyjä nousi koko kansan tietoisuuteen osallistuttuaan keväällä 2022 UMK:n kappaleellaan Kuuma jäbä.

Tänä vuonna 17 vuotta täyttävä Adi, eli Adilio Sene, julkaisi debyyttisinglensä Asioit kesällä 2022. Sitä seuranneet Unelmii (ft. Isaac Sene) ja 40K Pt. 2 (ft. Sexmane) ovat debyytin tavoin keränneet jo yli miljoona striimiä Spotifyssa.

Tuoreimpana Senenä Suomen musiikkikentälle singahtaneen 19-vuotiaan Robinin ensisingle Sanottavaa ilmestyi loppukeväästä 2023.

Ennen Senen veljeskatraan erikoisesiintymistä Huvilan lavalla nähdään kovassa nosteessa oleva rap- ja r&b-artisti SENYA.

Huom: Aikataulumuutoksia konserteissa. Tuotannollisista ja aikatauluteknisistä syistä klo 14 ja klo 19 Konsertit yhdistetään ja alkamisaika on klo 16.00.

Klo 14 ja 19 konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisenaan klo 16 alkavaan konserttiin.

(Kyseessä on ikärajaton konsertti. Huom. vuonna 2012 ja sen jälkeen syntyneet vain huoltajan seurassa. Konsertissa on anniskelualue, mutta juomia ei voi viedä konserttitelttaan. Huvila sulkeutuu klo 20.00. Seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja).

Aikataulu:
Ovet: 15.00
SENYA: 16.00
IHMEPERHE – Sexmane, Isaac Sene, ADI, ROBIN: 17.30




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tasan 21 vuotta sitt... Nicolas Cage on John... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova