Tuorein sisältö

Sonyn Marvel-leffa Kraven the Hunter esittelee veristä toimintaa

14.08.2024 klo 14.05 | Luettu: 534 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Puolukkamehua on läiskähtänyt näköjään uuteen julisteeseenkin. Sonyn Marvel-elokuva Kraven the Hunter on tehty korkea ikäraja mielessä, ja sitä kannattaa mainostaa nyt, kun Deadpool & Wolverine on lähellä parhaiten menestyneen korkean ikärajan leffan kruunua. Ennätyksen haltija on Joker, joten tässä saattaa olla uusi suunta näille sarjakuviin perustuville elokuville, joista harvinaisen moni floppasi viime vuonna.

Kraven the Hunter ei sinänsä ole hahmo, joka vaatii korkean ikärajan. Hän on Spider-Manin vastustaja, jolla on rajattuja yliluonnollisia voimia, mutta pääasiassa hänet tunnetaan taitavana ja häikäilemättömänä metsästäjänä.

Kravenia näyttelee Aaron Taylor-Johnson. Kravenin isänä murisee Russell Crowe. Sarjakuvat sallisivat sen tempun, että sekä junior että senior ovat aitoja Kraveneita, mutta leffa on päättänyt tehdä faijasta gangsterin. Sarjakuvia mukaillaan löyhästi mm. siten, että mukana on Kravenin velipuoli Kameleontti, joka on kaikkien aikojen ensimmäinen Spider-Man-roisto.

Luonnollisesti mukana ei ole Spider-Mania.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Norjalaista hardcore... Valtteri Bottaksen s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova