Tuorein sisältö

Pixar-rintamalta: Ihmeperhe 3, Toy Story vastaan tabletit, Inside Out -tv-sarja ja robottimajava

12.08.2024 klo 13.25 | Luettu: 553 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Koe viikonlopun Pixar-uutiset jo nyt.

Ihmeperhe 3 (The Incredibles 3) on julkistettu Disneyn D23-tapahtumassa. Saagan luoja Brad Bird jatkaa ohjaajana. Muut tiedot kuten ensi-ilta jäävät nähtäviksi.

Aiemmin julkistettu Toy Story 5 saapuu teattereihin kesällä 2026. Tuoreen juonikuvauksen mukaan leffa kertoo Woodyn, Buzzin, Jessien ja kumppaneiden suurimmasta haasteesta: lelujen on kisattava huomiosta modernin teknologian kanssa. Messuilla nähdyssä kuvassa tyttö on kiinnostunut tabletista. Puikoissa ovat Nemoa etsimässä -ohjaaja Andrew Stanton ja mm. Lucan parissa työskennellyt McKenna Harris.

Inside Out 2 on kaikkien aikojen toiseksi tuottoisin animaatioelokuva, joka ohittaa pian Leijonakuningas-kierrätyksen (jota jotkut kuvailevat "näytellyksi versioksi", vaikka se on täysin animoitu). Inside Out -saaga jatkuu seuraavaksi Konttori-tyyppisen valedokumentin merkeissä. Sarjan nimi on Dream Productions, se sijoittuu elokuvien väliin ja aiheena ovat Riley-tytön unista vastaavat ötökät.

Hoppers on uuteen ideaan perustuva elokuva, joka valmistuu keväällä 2026. Päähenkilö on nuori tyttö, joka siirtää mielensä robottimajavaan soluttautuakseen eläimien maailmaan. Hän ystävystyy majavien kuninkaan kanssa, ja yhdessä he kokoavat eläinten armeijan taistellakseen porvareita vastaan. Alta löytyy konseptikuva.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Katri Helenan tuleva... Raasepori Festivalil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova