Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 3-3: voi ei, stunttimiehet aikovat kuokkia pihaani, tuokaa miekkani

11.08.2024 klo 23.00 | Luettu: 687 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 3:
Lost


Miksi tämä kohtaus tapahtuu? Entä tuo? Tahdon sanoa, ettei hajuakaan, vaikka helppo vastaus on se, että useampi tyyppi tavoittelee yhä Pohjois-Euroopan kruunuja. Pari on viettänyt 25% elämästään Välimerellä, eikä pääkallopaikalla ole sillä välin tapahtunut paljoa. Merkittävin kunkku harrastaa reissuja, joista yhtä ei näytetty ja joista toinen koostui paaville kettuilusta. "Kruunu" tarkoittaa oikeutta kukkoilla linnan raunioissa tai juhannuskemuilla. Kiva on molemmissa cosplayta vetää, mutta parhaat puvut ovat Välimerellä.

Superjohdonmukaisesti yksi partasuu tahtoo kisata pohjoisesta kruunusta välimerellisten tuotantoarvojen avulla. Eli: hän ei ole kasvattanut omaa jengiä tai mitään sellaista, mutta hän voi ottaa kultaa sieltä, minne sarja päätti sitä kylvää ja ostaa jotakin kivaa kotona. Vai näkisitkö mieluummin tissit täällä, missä arskakin paistaa, kysyy sivuhahmo.

Juhannusbileet katkaisee tyypillinen suppea taistelu, jossa koko ikänsä sotineet mutta pahat karpaasit örähtävät "öö...!" ja lyövät kirveellä hidastetusti maahan, jotta päähenkilöt voivat pieraista heidän yleiseen ilmansuuntaansa ja lähettää heidät Valhallaan. Tai Helvettiin. Sivumaininnat pakottavat muistamaan uskonnollisen konfliktin, mutta sen ainoa pointti on se, että kaikki ne mesoavat, jotka tahtovat mesota.


Keskiarvo 19 jakson jälkeen:


< Jakso 3-2 --- Jakso 3-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin paljon Solar So... Näin törkeitä kommen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova