Tuorein sisältö

Evil Dead Rise -täti on M3GAN-jatkumon seksirobotti

09.08.2024 klo 23.50 | Luettu: 788 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


SOULM8TE on tuleva tieteiskauhuelokuva ja eroottinen jännäri, joka sijoittuu samaan jatkumoon kuin M3GAN. Ikärajasta ei ole puhuttu, mutta leffaa on kuvailtu teiniystävällistä M3GANia rohkeammaksi.

SOULM8TE kertoo seksirobotista, jolla leskimies yrittää korvata vaimonsa. Mies tahtoo robotin olevan itsetietoinen ja toisaalta hänelle uskollinen, mikä kostautuu. M3GAN ja sen tuleva suora jatko-osa M3GAN 2.0 kertovat lapsen parhaaksi ystäväksi tarkoitetusta robotista, joka niinikään sekoaa.

M3GAN-robotin toteutus vaati kahta näyttelijää ja fyysisiä ja digitaalisia tehosteita. Se jää nähtäväksi, miten SOULM8TE toteutetaan tarkalleen, mutta Lily Sullivan on palkattu robotin näyttelijäksi. Sullivan tunnetaan parhaiten Evil Dead Rise -leffasta (kuvassa), jossa hän näytteli riivatun perheenäidin siskoa.

Monenlaisten robottien kehittely edistyy nykyään oikeastikin. Allekirjoittanut on pettynyt, jos SOULM8TE ei seuraa aikaansa ja kommentoi "Outo laakso -ilmiötä" eli sitä, kuinka robotti tai nukke muuttuu monien silmissä kammottavaksi, jos se on melkein mutta ei täysin uskottava ihminen. Sullivan on turhan uskottava, jos hänelle vain lyödään antenni päähän.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Salaiset kansiot -tä... Spice Girls -viisiko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova