Tuorein sisältö

Tältä kuulostaa SuomiLove ja Sunrise Avenue -yhteyksistä tutun Osmo Ikosen Hölmö sydän

09.08.2024 klo 10.30 | Luettu: 431 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

SuomiLovesta, Sunrise Avenue -yhtyeestä sekä lukuisista muista TV-tuotannoista tunnettu Osmo Ikonen jatkaa suomenkielistä soolouraansa julkaisemalla uuden Hölmö sydän -nimisen kappaleen.

Biisi on esimakua miehen syyskuun alussa julkaistavalta "OI" EP:ltä, jonka julkaisua seuraa Ikosen kattava konserttikiertue.

Osmon itsensä säveltämä ja sanoittama uutuus on menevä ja energinen kappale, jossa on kuultavissa häivähdys 80-luvun syntikkapoppia.

"Sain pikkukersana joululahjaksi mun ensimmäisen syntikan, se oli legendaarinen Roland D-20. Sillä aloitin musiikin tuotannon opettelun. Soitin keräsi rikkinäisenä vuosikaudet pölyä kaapissa, mutta viime keväänä päätin kunnostaa sen ja biisin riffi syntyi heti, kun sain soittimeen virrat päälle! Vaikka kroppa vanhenee, tuntuu että sydän vain pysyy yhä nuorena ja hölmönä, niin hyvässä kuin pahassa. Siitä kappale kertoo".

OI EP:ltä on aiemmin julkaistu singlenä Osmo Ikosen yhdessä puolisonsa kanssa sanoittama Myrsky. OI EP:tä seuraa vielä keväällä 2025 ilmestyvä toinen EP. Nämä EP:t muodostavat yhdessä fyysisenä painoksena julkaistavan albumin. Syyskuussa ilmestyvää OI EP:tä seuraa kattava konserttikiertue.

Osmo Ikosen ensimmäinen suomenkielinen sooloalbumi "Yhden miehen armeija" julkaistiin vuonna 2011, ja yhteensä Ikosen suomenkielistä musiikkia on kuunneltu Spotifyssä yli 1,5 miljoonaa kertaa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ex-urheilutähti ja S... 'Älkää ihmetelkö, jo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova