Tuorein sisältö

Aura Fest juhlitaan viikonloppuna - huomioi tärkeä yksityiskohta tapahtuman rannekekäytännöissä

07.08.2024 klo 12.41 | Luettu: 447 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aura Fest juhlitaan tulevana viikonloppuna Turun Kupittaanpuistossa.

Alla festarivieraan tärkeä infopaketti:

Normaaleita pääsylippuja ei vaihdeta rannekkeiksi. VIP-lipputyyppiin kuuluu ranneke ja passi, joilla pääsee tarvittaessa liikkumaan pois tapahtuma-alueelta ja takaisin. VIP-liput voi vaihtaa tapahtumapäivinä porteilla tai ennakkovaihdossa.

VIP-lippujen ennakkovaihto Hansakorttelin liikekeskuksessa osoitteessa Yliopistonkatu 20, 20100 Turku, klo 14-20. Vaihtopiste sijaitsee lähellä liikekeskuksen Info-pistettä. Huom! Perusliput luetaan tapahtuman porteilla.

Tapahtuma järjestetään Turun Kupittaanpuistossa, osoitteessa Kupittaankatu 19. Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat jalkaisin, polkupyörällä tai Turun joukkoliikenteen avulla.

Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu (4€), johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Käynti narikassa 2€. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyy veloituksetta narikkapalvelu.

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Huom! Nordean pankkikorttia käyttävillä on palvelukatko lauantaina 10.8. klo 19-01. Varaa siinä tapauksessa mukaasi käteistä tai toinen pankkikortti.

Juomien hintaan lisätään panttimaksu. Palauta tyhjät lasit, pullot ja tölkit mille tahansa anniskelupisteelle, niin saat panttimaksun takaisin rahana.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja yhtenäistä anniskelualuetta, joten juomien kanssa voi kulkea vapaasti alueella. VIP-alue on merkitty ja sinne pääsee näyttämällä VIP-passia ja -ranneketta.

Aura Festien viralliset jatkot vietetään Ravintola Samppalinnassa! VIP-rannekkeella ja passilla jonon ohi VIP-portista.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näin paljon Tapiola ... Lala Salama ehtii de... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova