Tuorein sisältö

'Näitä tulee jatkuvalla syötöllä' - Anssi Kela kommentoi somemaailman paisuvaa ongelmaa

07.08.2024 klo 01.13 | Luettu: 937 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anssi Kela varoittelee somen feikkiprofiileista.

Anssi Kelan kommentti on masentava - "Näitä tulee jatkuvalla syötöllä".

Yksi neuvo on hyvä muistaa: Anssi ei koskaan lähettele "voitaisiinko viestitellä yksityisesti" -tyylisiä viestejä. Ei!

Anssi Kelan virallisen Instagram tai Facebook-sivuston tunnistaa nimen perässä olevasta sinisestä merkistä, "pallurasta".

"Kuvissa viime päivien saldoa. Näitä tulee jatkuvalla syötöllä. Ilmestyvät kommentoimaan postauksiin ja lähettelemään yksityisviestejä seuraajilleni. Aivan hitonmoinen maanvaiva. En voi tehdä muuta kuin siivoilla jälkiä: poistaa kommentteja, estää ja ilmiantaa. Viimeisestä ei vain tunnu olevan suurta hyötyä, koska feikkiprofiilin luominen ja toiseksi tekeytyminen ei näytä olevan yhteisönormien vastaista toimintaa.

Minä en koskaan lähettele ”voitaisiinko viestitellä yksityisesti” -tyyppisiä pyyntöjä. Jos saat tällaisia viestejä, niin älä vastaa, vaan ilmianna, estä ja poista. Pyydän: älä lähetä feikkiprofiilista tietoa minulle. Ymmärrän, että tarkoitus on hyvä, mutta inboksiini tulvii tällaisia viestejä — ne kuormittavat vain lisää. En valitettavasti voi tehdä ongelmalle mitään.

Olen aktiivinen Facebookissa ja Instagramissa, joissa virallisen tilini tunnistaa nimeni perässä olevasta sinisestä merkistä. Minulla on myös Threads- ja X-tilit, mutten käytä niitä. TikTokissa en ole koskaan käynytkään, minulla ei ole siellä omaa tiliä. Minulla ei myöskään ole töissä ”sosiaalisen median managereita”, jotka ottaisivat puolestani yhteyttä.

Jos pitäisi nimetä ärsyttävin asia artistin elämässä, niin se on tietysti se, kun biisistä puuttuu yksi rivi, mitä ei millään keksi. Feikkiprofiilit tulevat sitten hyvänä kakkosena. Voisin elää ilmankin"
.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suoratoistopalvelu M... Näin paljon Tapiola ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova