Tuorein sisältö

Otetaan parit shotit ja päädytään pöydän alle: tulossa on tv-sarja John Wick: Under The High Table

06.08.2024 klo 19.40 | Luettu: 573 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

John Wick -elokuvien maailmaa laajennetaan useilla projekteilla. Viime vuonna valmistui minisarja The Continental, joka toimii esiosana. Kolmannessa osassa vilahtanut ballerina esiintyy elokuvassa Ballerina ensi vuonna uuden näyttelijän tulkitsemana. Neljännen osan sokea palkkamurhaaja Caine on saamassa oman elokuvan.

Tuorein julkistus on tv-sarja John Wick: Under The High Table. Caine-elokuvan tavoin se on suoraa jatkoa neljännelle osalle. The High Table on alamaailmaa valvova kansainvälinen rikollisjärjestö, jonka otteista John Wick on onnistunut pakenemaan. Kokoelma uusia hahmoja koettaa lyödä itsensä läpi, samaan aikaan kun valikoidut vakiohahmot pyrkivät ylläpitämään vanhaa järjestystä.

Elokuvien ohjaaja Chad Stahelski ohjaa pilottijakson. Wick itse eli Keanu Reeves on mukana tuottajana, mutta sitä ei ole vahvistettu, aikooko hän näytellä. Sisäpiiriläisten mukaan Reeves on aktiivisesti mukana kehittelemässä sarjaa, joten tuottajan arvonimi ei tule tyhjästä (toisin kuin joskus Hollywoodissa).

Viides "aito" Wick-elokuva on yhä kehitteillä erikseen.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Blockfestin Fresh-ko... Zendaya ja Robert Pa... >

Keskustelut (1 viestiä)

hfkkebfkenfbhtje

08.08.2024 klo 18.00

kuka tollasta jaksaa katella se yks leffa kolmeen vuotee oollut jo kova puristus yhta hyvin pariisin kisoista vois teha kirjan ja ihmetella miks lukijoita o vaan nelja
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova