Tuorein sisältö

Yle televisioi Tampereen Sorsapuiston suositun puistokonsertin

06.08.2024 klo 18.18 | Luettu: 789 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesän odotettu puistokonsertti on luvassa Tampereen Sorsapuistossa 10.8.2024.

Tampere Filharmonian puistokonsertin johtaa toista kertaa Tampere Filharmonian uusi ylikapellimestari ja taiteellinen johtaja Matthew Halls. Ilmaiskonsertin solistina kuullaan lauluyhtye Rajatonta. Tanssiteemainen ilmaiskonsertti nähdään suorana lähetyksenä Yle TV 1 -kanavalla, ja se huipentuu kesän suurimpaan yhteistanssiin.

Koko perheen maksuton tapahtuma kerää vuosittain tuhansia ihmisiä nauttimaan sinfoniaorkesterin soinnista rennosti omalta viltiltä käsin.

Orkesterin omien ohjelmanumeroiden lisäksi konsertin solisteina vierailevat lauluyhtye Rajattoman laulajat Essi Wuorela, Aili Ikonen, Soila Sariola, Antti Annola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius. Tampere Filharmonia teki Rajattoman kanssa viimeksi yhteistyötä alkuvuoden supersuosituissa ABBA-konserteissa, ja ruotsalaisen diskolegendan tanssimusiikkia on luvassa myös Puistokonsertissa.

"Konsertissa tanssi liikkuu ajassa pitkällä, hienolla jatkumolla ja näyttää mihin kaikkeen sinfoniaorkesteri voi taipua yli genrerajojen. Kuljemme barokista romantiikan ja suomalaisen nykymusiikin kautta diskoon. Olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan hedelmällistä yhteistyötämme uskomattoman taitavan lauluyhtye Rajattoman kanssa", Tampere Filharmonian intendentti Eija Oravuo kertoo.

Yleisradio televisioi Puistokonsertin suorana lähetyksenä Yle TV 1 -kanavalla ja Yle Areenassa klo 18.15 alkaen. Konsertin juontavat Ylen kanavilta tuttu Anniina Valtonen sekä musiikkitoimittaja ja laulaja Ahti Paunu, joka esiintyy myös Rajattoman riveissä.

Lähetys Puistokonsertista myös Yle Teema -kanavalla klo 20.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< House of the Dragon ... Blockfestin Fresh-ko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova