Tuorein sisältö

Moninkertaista platinaa ansainnut kanadalaisyhtye teki juuri uuden levydiilin, kuuntele tuore julkaisu

02.08.2024 klo 09.12 | Luettu: 450 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Multiplatinaa ansainnut kanadalaisyhtye Finger Eleven ilmoitti kiinnityksestään Better Noise Musicille pari viikkoa sitten. Nyt on aika hemmotella modernin rockin ystäviä uudella Adrenaline-singlellä.

Samalla yhtye juhlii miljardin striimauksen ylittämistä, joka samalla sementoi Finger Elevenin aseman Kanadan menestyneimpien yhtyeiden joukossa.

Tänään julkaistu Adrenaline-single on myös ensimmäinen maistiainen yhtyen ensi vuonna ilmestyvältä albumilta. Kappale kertoo kaikista elämän tarjoamista säväreistä ja elämyksistä.

"Soundillisesti, mielestäni Adrenaline esittelee toista puolta yhtyeestämme. Biisissä on jännitettä nostattava syke, ja halusin sanoitusten tarjoavan samanlaista energiaa. Kappale herättää minussa halun lähteä ulos tekemään jotain villiä, tai ainakin nostamaan volumea reippaasti", laulaja Scott Anderson kertoo.

Parhaillaan Pohjois-Amerikkaa jenkkibändi Creedin kanssa kiertävä Finger Eleven esiintyy tänä kesänä myös Louder Than Life -festivaaleilla, ja marraskuussa luvassa on kaksi areenakeikkaa Kanadassa Creedin kanssa.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuuntele uutta Patea... Maustetytöiltä sauna... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova