Tuorein sisältö

Metalliryhmä Jinjer yllättää uudella musiikilla - bändillä edessä loppuvuoden aikana vielä hurja keikkaurakka

02.08.2024 klo 01.12 | Luettu: 703 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"Päättymättömällä" kiertueella oleva Ukrainan metalliylpeys Jinjer julkaisi naisten vahvuutta ylistävän Someone's Daughter -singlen videon kera.

Massiivinen kiertue jatkuu jouluun saakka!

"Someone's Daughter valaisee naisten sisäistä maailmaa, jossa eri tilanteissa ja olosuhteisssa naiset joutuvat polkua, joka on miesten tekemä. Se kertoo maailmasta, jossa naiset usein aliarvioidaan ja jätetään huomiotta – siitäkin huolimatta, että naiset ovat vahvoja ja sitkeitä sankareita, jotka selviävät vaikeuksista ja rikkovat esteet haasteiden edessä", Tatiana Shmayluk kertoo.

"Biisi juhlii siirtymistä naiivista viisauteen, heikkoudesta voimaan, horjumatonta päättäväisyyttä ja pelottomuutta, kun äitimme, sisaremme, tyttäremme ja vaimomme taistelevat paremman muutoksen puolesta. Nämä naiset unohdetaan usein, mutta he ovat ansainneet kunnioituksen."

Myös Suomessa useasti nähty ja valtavaa suosiota nauttiva Jinjer jatkaa omaehtoisella polullaan, johon on tähän mennessä lukeutunut loppuunmyytyjä keikkoja Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa – unohtamatta reipasta kiertämistä yli 15 vuoden ajan ympäri maailman aina Japanista Etelä-Afrikkaan. Tänä vuonna Jinjer nähdään tien päällä myös esimerkiksi Sepulturan kanssa.

Syys-joulukuussa on edessä vielä noin 50 keikkaa niin Pohjois-ja Etelä-Amerikassa kuin Euroopassa.




(Foto Lina Glasir)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Weekend Festival juh... SaariHelvetti jää il... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova