Tuorein sisältö

Netflixin Bat Boy -sarja perustuu niin typerään vitsiuutiseen, että se takuulla menisi läpi 2024

01.08.2024 klo 20.50 | Luettu: 650 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Weekly World News on edesmennyt sanomalehti, jonka perintöä jatkaa nettisivu. Tarjotut uutiset olivat tai ovat sitä luokkaa, että "näe maailman isoin perse" tai "kuule lepakon ja ihmisen risteytyksestä, joka onnistuu jatkuvasti karkaamaan viranomaisilta". Se on faktaa, josta löytyy runsaasti tuoreitakin todisteita, että presidenttiehdokas Donald Trumpin mielestä amerikkalaiset demokraatit aikovat sallia (tai sallivat jo) syntymän jälkeisen abortin, joten ei turhaan kuvailla Weekly World Newsiä tai mitään muutakaan "satiiriksi". Satiiri on kuollut aikaa sitten.

Netflix on tilannut Bat Boy -sarjan, joka perustuu Weekly World News -uutisiin. Nuorille aikuisille suunnattava sarja on Saksikäsi-Edwardin tyylinen tarina siitä, kuinka entisen huvipuiston raunioissa pitkään elänyt lepakon näköinen teinipoika Bobby Bates yrittää sopeutua yhteiskuntaan. Floridan suoalueella kuplii mysteeri, joka hänen olisi hyvä selvittää - ja hän muuten tahtoisi juoda ihmisten verta. Tositarina.

Päävastuussa ovat Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale, Sabrina: Pimeällä puolella) ja Joe Tracz (Lemony Snicket ja surkeiden sattumusten sarja, Percy Jackson and the Olympians).

90-luvulla tehtiin lavamusikaali Bat Boy: The Musical, mutta tähän tietoon tv-sarja on itsenäinen versio aiheesta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivitys Porisperen ... Weekend Festival juh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova