Tuorein sisältö

Von Hertzen Brothers astuu ulos metsästä auringonvaloon

30.07.2024 klo 11.50 | Luettu: 492 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Von Hertzenin veljesten, Sami Kuoppamäen ja Markus Pajakkalan muodostama Von Hertzen Brothers julkaisee "In Murmuration" -nimisen studioalbumin 25. lokakuuta.

Albumin julkaisua juhlistetaan levynjulkaisukeikoilla Helsingissä ja Tampereella kahtena peräkkäisenä lauantaina marraskuussa.

Samalla kun lokakuun 25. päivä ilmestyvä In Murmuration on jatkoa yhtyeen edellisille albumeille sisältäen veljesbändille tuttua suureellista rockia ja vahvoja lauluharmonioita, on yhtyeen taiteellinen heiluri keinahtanut enemmän kohti optimismia ja uudistumisen ilmapiiriä. Lopputuloksena on albumi täynnä tarttuvia kertosäkeitä, stadionrock-meininkiä, 90-luvun tunnelmista vaikutteita imenyttä taiderockia sekä yhtyeen alkuajoilta tuttua power popia.

"Uuden levyn matsku ja yleinen sävy voivat olla hieman yllättäviä joillekin uudemmille seuraajillemme, mutta ei niille, jotka ovat kuunnelleet meitä alusta asti. Viimeisellä kahdella albumilla seikkailimme eeppisissä ja progemaisissa tunnelmissa ja kykymme kirjoittaa tarttuvia pop-kertsejä ja isoja selkeitä rockbiisejä on jäänyt vähän taka-alalle. Tunsimme, että nyt oli aika tuoda se puoli taas esiin. Sanoitukset käsittelevät edelleen ihmisenä olemisen jokapäiväisiä kamppailuja tässä paskassa maailmassa. Sehän on lähde, joka ei koskaan ehdy, mutta halusimme nyt astua ulos metsästä auringonvaloon seurustelemaan, keskustelemaan ja juhlimaan".

Myös levyn instrumentointi on kehittynyt. Levyllä on mukana multi-instrumentalisti Markus Pajakkala, joka esiintyi veljien kanssa heidän vuoden 2023 akustisella kiertueellaan. Lisäksi albumilla vierailevat muun muassa helsinkiläinen gospel-ensemble ja Budapest Art Orchestra.

Von Hertzen Brothers soittaa albuminjulkaisukeikat Suomessa ja Englannissa loppuvuodesta 2024. Sen jälkeen yhtye suuntaa kiertueelle Englantiin ja manner-Eurooppaan sekä Yhdysvaltoihin, jossa listauksessa on mukana mm. kevään Cruise to the Edge.


In Murmuration -albumin julkaisukeikat

la 09.11. – Tavastia, Helsinki
la 16.11. – Olympia, Tampere
to 28. 11.– Winter Storm Festival, Troon, Skotlanti
pe 29.11. – Tivoli, Buckley, Wales
la 30. 11. – Planet Rockstock, Trecco Bay, Wales
ma 02.12. – The Garage, Lontoo


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Queens Of The Stone ... Blockfest julkisti j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova