Tuorein sisältö

Pienen budjetin Hellboy: The Crooked Man yrittää myydä itsensä uudella trailerilla

29.07.2024 klo 12.20 | Luettu: 831 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hellboy (2004) ja Hellboy II: The Golden Army maksoivat alle 100 miljoonaa dollaria kappale, mutta ne kenties näyttivät hintaansa kalliimmilta, sillä ohjaaja Guillermo del Toron kuvastoa kiiteltiin. Uusi versio (2019) haukuttiin lyttyyn, mutta se hilasi budjettia vain hieman alemmas, joten teknisesti sekin edusti keskibudjetin Hollywood-fantasiaa.

Mainituista elokuvista jokainen alitti taloudelliset odotukset, mutta Hellboy ei suostu kuolemaan. Neljäs elokuva Hellboy: The Crooked Man on vielä edullisempi kyhäelmä. Ensimmäistä traileria verrattiin 90-luvun DVD-jatko-osiin, mutta uusi traileri on sentään editoitu energisemmin.

Leffassa on toimintaa, mutta se on aiempia kauhupainotteisempi. Käsikirjoituksesta vastaa Hellboyn luoja Mike Mignola ja ohjauksesta Crank-elokuvien toinen ohjaaja Brian Taylor. Crank-poikien ohjaama Ghost Rider: Spirit of Vengeance on vastaava rimanalitus kuin vuoden 2019 Hellboy, mutta Crankit ovat kulttimaineessa kuten Hellboy, joten koko totuus The Crooked Manista on avoinna.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin paljon Tapiola ... Heinäkuussa nähdään ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova