Tuorein sisältö

Star Trek -näytteitä: Strange New Worlds, Lower Decks ja Michelle Yeohin Section 31

29.07.2024 klo 09.00 | Luettu: 444 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Alkuperäisen Star Trek -sarjan esiosa Star Trek: Strange New Worlds aloittaa 3. kauden ensi vuonna. 4. kausi on jo tilattu. San Diegon Comic-Con-tapahtumassa on julkaistu 3. kauden ensimmäinen näyte, jossa "kaikki ovat vulkanuslaisia, paitsi ehkä Spock".


Aikuisanimaatio Star Trek: Lower Decks aloittaa viidennen ja viimeisen kauden lokakuussa, mutta Star Trekin kokeilut huumorin saralla eivät jää tähän. Beckett Marinerin ääninäyttelijä Tawny Newsome ja Dear White People -saagan luoja Justin Simien ovat mukana kehittelemässä ensimmäistä näyteltyä Star Trek -komediasarjaa. Puolen tunnin jaksoista koostuva sarja tulee sijoittumaan lomaplaneetalle, jonka asukkaita filmataan salaa tosi-tv:tä varten.


Star Trek: Section 31 on ensi vuonna valmistuva tv-elokuva, jossa Michelle Yeoh palaa näyttelemään vaihtoehtoisen todellisuuden Philippa Georgiouta. Alkuperäinen Georgiou oli USS Shenzhou -aluksen kapteeni. Vaihtoehtoinen versio oli keisarinna toisessa todellisuudessa, mutta hänestä on tullut Section 31 -osaston jäsen eli eräänlainen salainen agentti. Alunperin tämänkin tarinan oli tarkoitus olla sarja.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tämä yhtye on soitta... Klamydian ainoa kulu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova