Tuorein sisältö

The Decameron 1-3: sota etuvetoisesta (nenä ja silmät) naisesta

28.07.2024 klo 23.00 | Luettu: 637 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
By Homer, It's a Winner's Wreath!


Enya ja Sparks soivat, kun keskiaikaisten pölvästien kiima kasvaa. Teoriassa suhteet voivat kostautua hovijuonittelun säännöillä, mutta sarja on lähempänä mökkiviikonlopun tunnelmia kuin poliittista satiiria. Kuolemantuomioihin sinänsä on viitattu. Lopussa hahmot ottavat myrkytysjuonen suhteellisen vakavasti, vaikka he ovat yhä hölmöjä, joten: pistetään tähän lisää Enyaa, vaikka.

Jokin on kiintoisaa kohteliaasti ilmaistuna. Alussa vaikutti mahdolliselta, että komea tohtori panee kaikkia (myös yhtä miestä) ja kätkee petollisuutensa kilttien silmien taakse. Tässä jaksossa hän on se myrkyttäjä, mutta asia esitetään intohimorikoksena. Tohtori ei pane nuorta impiä, joka tarjoutuu hänelle, koska hänen sydämensä sykkii vain mulkosilmäiselle huijarittarelle, joka yrittää huijata itselleen sen tuulenpesän, joka myrkkyä maistaa. Todennäköisesti huijari & tohtori ansaitsevat toisensa, mutta homman pointti on avoinna.

Toinen naispuolinen huijari on juoninut itsensä kartanon emännäksi "talonmiehen" avustuksella. Heidänkin romanssissaan on potentiaalia, mutta toistaiseksi akka on liian äksy kunnioittaakseen äijää. Jos nuori impi & tuulenpesä pariutuisivat ja impin homomies lähtisi rehelliselle huoltoasemakiertueelle, kaikki saattaisivat olla onnellisia, tai ehkä näiden porhojen väheksymät köyhät tappavat heidät kaikki.

Ihoa esitellään hitusen enemmän kuin aiemmin. Se olisi hyvää kuvakerrontaa eritoten HBO-sarjojen alkupornoon nähden, jos alastomuus lisääntyisi hahmojen muuttuessa röyhkeämmiksi, mutta oletan tämän jäävän parannusehdotukseksi.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seuraavan Avengers-l... Brittiläinen hard ro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova