Tuorein sisältö

Anssi Kela kertoo somessa keikkojen osalta kesän suurimmasta yllätyksestä

28.07.2024 klo 03.12 | Luettu: 577 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anssi Kela kertoo someviestissään keikkojen osalta kesän suurimmasta yllätyksestä.

Laukon kartano.

"Kun keikkapaikka alkuvuodesta ilmestyi kalenteriin, se ei sanonut minulle mitään. Laukon kartano? Missä se on? Varmaankin joku pieni yksityistilaisuus".

Totuus alkoi selvitä Anssin huomatessa loppumattomat autojonot, jotka matkasivat paikalle.

"Tilanne alkoi hahmottua, kun tuntia ennen keikkaa katsoimme takahuoneen ikkunasta meidän suuntaamme ryömivää, jatkuvaa autoletkaa. Peltojen keskellä kiemurteleva tie oli täynnä autoja, niin pitkälle kun pystyi näkemään. Jono oli katkeamaton, autoja tuli aina vain lisää. Kun keikkaan oli vartti, letkan pää ei vieläkään ollut näkyvissä.

Porukkaa oli lopulta kuin festareilla. Pitkin päivää päällä roikkuneet sadepilvetkin päättivät lipua muualle. Upea kesäilta, upea keikka. Todella hieno tunnelma, joka lämmittää mieltä vielä pitkään. Arvostan suuresti kaikkia, jotka näkivät vaivan tullakseen paikalle"
.

Anssi jakaa kiitosta ja kannustusta Laukon kartanon tapaiselle "riskihankkeelle".

"@laukonkartano on lähtenyt rohkeasti ja ennakkoluulottomasti tarjoamaan livemusiikkia Pirkanmaan ihmisille. Ei varmasti ole ollut helppo konsepti yrittää myydä yleisölle keikkapaikka, joka on näinkin sivussa. Jotenkin Laukon kartanossa on kuitenkin onnistuttu. Keikkoja on tarjottu jo yhdeksän vuoden ajan, ja on löytynyt yleisö, joka haluaa käydä nimenomaan täällä. Laukkoon on syntynyt paikallinen elävän musiikin kulttuuri, joka on tässä maassa hyvin harvinainen. Todella innostavaa tekemisen meininkiä".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Queen-rokkari Brian ... Maj Karman viimeinen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova