Tuorein sisältö

The Decameron 1-2: lilluminen sian ruhon kanssa kaivossa ei mene läpi seksikomediana

27.07.2024 klo 23.00 | Luettu: 732 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Holiday State of Mind


Tämä on onneton jakso eritoten katsojien enemmistön teoreettisia mieltymyksiä ajatellen. Sarjan ensimmäinen mainos oli rellestystä. Sanaa "seksikomedia" on käytetty. Nyt sarja olettaa, että sillä on pienten alkutempausten johdosta lupa pistää hahmot kuviokellumaan ja istuskelemaan.

Näen kaksi tähteä, tohtori könsikkään ja mulkosilmäisen typsyn, minkä lisäksi "Seth Rogenin pikkuveli" on katsomiskelpoinen. Muut kiikkuvat tylsyyden ja rasittavuuden rajalla. Toki esimerkiksi kiihkouskovainen tyttö herättää mielenkiinnon pudotessaan sian ruhon kanssa kaivoon ja kieltäytyessään poistumasta sieltä ilman ihmettä, mutta tällaisista vitseistä uupuu vitsi.

Kiintoisasti mulkosilmä työnsi emäntänsä sillalta ja alkoi itse elää makeaa elämää. Se on joko tehokasta tai tyhjänpäiväistä, että pudotuksesta selvinnyt emäntä on valmis hyväksymään tilanteen, koska pikaisen montaasin mukaan hän näki nälkää matkalla kohti pösöjen piilopirttiä.

Tohtorilla on vaikeuksia pitää paita päällään. Sekä kaivotyttö että mulkosilmä käyvät kuumina, ja tohtori on opportunisti, joten on tässä lievää kioskipokkaritason kutinaa loppua kohden. Aateliset yrittävät pariutua asemaansakin ajatellen, joten mulkosilmä pyörii myös sössöttävän "Rogenin" ympärillä.

"Mulkosilmä" ei ole loukkaus. Jos kutsuisin häntä "keijukaismaiseksi säihkysilmäksi", olettaisit Hollywoodin aivopesemänä, että hän näyttää geneeriseltä missiltä. Hän ja tohtori pussaavat lopussa. Jos kumman tahansa perse vilahtaisi, kuvailisin sarjaa viriiliksi manifestiksi, mutta ei.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suicide Squad -henki... Tätä elämänasennetta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova