Tuorein sisältö

Suicide Squad -henkinen animaatio Creature Commandos aloittaa James Gunnin DC-jatkumon: traileri

27.07.2024 klo 14.15 | Luettu: 496 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Aquaman and the Lost Kingdom oli viimeinen DC Films -ajan elokuva.

Leffoista ja tv-sarjoista vastaa nyt DC Studios, jota johtaa James Gunn. Osaston uusi retrohenkinen logo on keskellä ruutua Creature Commandos -trailerin alussa. "Uusi mutta retrohenkinen" lienee koko jatkumon perusidea.

Gunnin mukaan Creature Commandos on "aperitiivi" uudelle jatkumolle. Kesällä 2025 valmistuva Superman-elokuva on jatkumon virallinen tai virallisempi alku. Siinä nähdään uusi Teräsmies, joka Gunnin vihjeiden mukaan on Henry Cavillin synkkää versiota klassisempi partiopoika. Kaikki ei ole muuttunut:

Creature Commandos on satunnaisista muotopuolista koostuva antisankaritiimi Suicide Squadin tyyliin. Animaatiosarjassa juonikas Amanda Waller päättää korvata Suicide Squadin näillä tyypeillä. Waller ja tiimiin kuuluva karvaturri Weasel esiintyivät Gunnin ohjaamassa The Suicide Squad -leffassa. Heitä näyttelevät yhä Viola Davis ja Sean Gunn.

Rick Flag Jr. kuoli The Suicide Squadissa. Creature Commandos -tiimiä johtaa hänen isänsä Rick Flag Sr. Isän äänenä toimiva Frank Grillo jatkaa roolissa Superman-elokuvassa ja Peacemaker-sarjan 2. kaudella. Peacemaker-sarjan 1. kauden lopussa nähtiin otos, jossa DC Films -ajan Teräsmies ja kumppanit poseerasivat. Mitä järkeä tässä on? Multiversumi mainittiin The Flash -leffassa, joten ilmeisesti ruikuttaa ei saa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taru sormusten herra... The Decameron 1-2: l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova