Tuorein sisältö

Mark Hamill liittyi Stephen King -elokuvaan Pitkä marssi (The Long Walk)

26.07.2024 klo 18.00 | Luettu: 2324 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pysäyttäkää painokoneet: Mark Hamill näyttelee Lentävää hollantilaista elokuvassa The SpongeBob Movie: The Search for SquarePants.

Toiseksi tuorein Hamill-uutinen on se, että hänet on kiinnitetty Pitkä marssi (The Long Walk) -elokuvaan. Pitkä marssi on Stephen Kingin ensimmäinen romaani, jonka kirjoittamisen hän aloitti jo 60-luvulla. Se julkaistiin vuonna 1979 ja alunperin Richard Bachman -salanimen suojassa. Kingin ensimmäinen julkaistu romaani on Carrie (1974).

Pitkä marssi kertoo sadasta nuorukaisesta, joiden on käveltävä halki Yhdysvaltain osavaltioiden. Skabassa ei jaeta hopeamitalia: se voittaa, joka on viimeisenä hengissä. Jottei kisa turhaan venähtäisi, hidastelijat ammutaan kolmen varoituksen jälkeen.

Elokuvan ohjaa Francis Lawrence, joka on ohjannut kaikki Nälkäpeli-elokuvat paitsi ensimmäisen. Hän ei siis vaikuta saavan tällaisista tarinoista tarpeekseen. Ei ole tiedossa, ketä Hamill näyttelee.

Hamill nähdään King-elokuvassa jo tänä vuonna. The Life of Chuck on syyskuussa Netflixiin ilmestyvä scifidraama, jossa Chuckia näyttelee Tom Hiddleston.

"Stephen King -henkinen" tunnelmakuva on tv-sarjasta The Fall of the House of Usher.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Valtteri Bottas spon... Masked Singer Suomi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova