Tuorein sisältö

Trio Niskalaukauksesta tuttu Nils Ursin julkaisi kolmannen soolosinglensä

26.07.2024 klo 12.45 | Luettu: 480 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Niin Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus kuin Marsh Tea -yhtyeistäkin tuttu Nils Ursin on julkaissut kolmannen soolosinglensä nimeltään Nothing.

Aiemmin jo ilmestyneiden kappaleiden lailla miellyttävän kevytprogemetallisesti soljuva biisi käsittelee itsemurhaa sekä siihen johtavaa pimeyttä tarjoten synninpäästöä niin säveltäjälle itselleen kuin kuulijoilleenkin.

Suoraviivaisen rehelliset sanoitukset vievät synkkien tunteiden maailmaan pyrkien purkamaan koettua tuskaa. Vierailevan laulajan Teemu Liekkalan (Red Eleven & Rioghan) rooli syvästi tunnepitoisten tekstien tulkitsijana on merkittävä. Kaksikon yhteistyön tarkoitus on myös luoda pohjaa avoimelle keskustelulle mielenterveydestä ja itsemurhasta sekä tarjota edes pieni mahdollisuus käsitellä synkkiäkin tunteita musiikin terapeuttisen voiman avustuksella.

"Kappale on henkilökohtainen synninpäästö asiasta, josta olen syyttänyt itseäni vuosikausia. Toivon, että voin tämän myötä antaa itselleni anteeksi ja kunnioittaa radikaaleimpaan tekoon päätyneen päätöstä", säveltäjä Nils Ursin tiivistää singlen sisällön.

(Foto/kansitaide: Teemu Liekkala)

(Huom. Jos sinulla tai läheisilläsi on itsetuhoisia ajatuksia, muista että apua on saatavilla - Voit aloittaa MIELI ry:n kriisipuhelimesta).




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Grammy-palkitulta Gh... Stratovariukselta uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova