Tuorein sisältö

The Batman -jatkumon nimi on... Batman Epic Crime Saga

24.07.2024 klo 20.40 | Luettu: 2093 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jatkumoiden nimet ovat melko joutavia, ellei nimeä pultata tarinan eteen tai blu-ray-boxiin. Man of Steelin aloittaman jatkumon tunnetuin nimi on "DC Extended Universe", vaikka nimi oli alunperin Entertainment Weekly -lehdessä esitetty vitsi. Kun nimeä oli toistettu vuosien ajan, se virallistettiin, mutta heti kohta jatkumo lopetettiin. Jatkossa useimmat DC:n sarjakuviin perustuvat elokuvat ja tv-sarjat sijoittuvat DC Universe -nimiseen jatkumoon.

The Batman -leffa sijoittuu omaan jatkumoonsa, jonka seuraavia vaiheita ovat The Penguin -tv-sarja ja leffan jatko-osa. Ohjaaja Matt Reeves ja tuottaja Dylan Clark käyttävät jatkumosta nimeä Batman Epic Crime Saga. Asiasta raportoi... Entertainment Weekly.

Nimi on ainakin informatiivinen. Supervoimia ei nähdä, mutta tarinat rikoksista ovat eeppisiä. Asianomaisten mukaan The Penguin -sarja muistuttaa Scarface-leffaa.

Sarja johtaa suoraan seuraavaan elokuvaan. Kehitteillä on yhä toinenkin sarja, mikä on lohdullinen tieto jatkumon ystäville. Alunperin kehitteillä oli kyttäsarja, joka muuttui mielisairaalasarjaksi, joka siirrettiin DC Universe -jatkumoon ja peruttiin.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jonna Tervomaa julka... Helvetillinen painaj... >

Keskustelut (1 viestiä)

nyoemfnwbjtnwn

25.07.2024 klo 08.22 1 tykkää tästä

supervoimia ei nahda kunnes pahikseksi parin leffan paasta otetaan poison ivy tai mr freeze tai killer croc tai sellasta ja parin leffan paasta supermies tai wondernainen tekee cameon ja sit ollaankin ihan sotku
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova