Tuorein sisältö

Sweet Tooth 3-8: tämä on tarina. (Ei oikeasti.) Koe fucking loppu.

24.07.2024 klo 02.00 | Luettu: 762 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
This is a Story


Sarja päättyy. Juonipaljastuksia, teoriassa.

Tiedemies yritti jo puukottaa lapsen, jonka hän tuntee. Pahuutta pitkään hehkunut suurmummo selventää olevansa Hitler, joka aikoo tuhota kaikki turrilapset kemiallisella aseella. Vihainen nuorimies, jolla on cowboy-hattu, vahvistaa tukevansa mitä vain kansanmurhaa, koska hän on kyllästynyt häviämään. Normipäivä. Mutta sitten ystävämme "iso mies" sanoo:

FUCK.

Nyt tästä tuli aikuisten sarja! Jos toinenkin fuck kuullaan, ikäraja nousee kerralla tappiin! Tämä arvostelu on jo K18 amerikkalaisilla standardeilla.

Sivuhahmoilla on meneillään keskinkertainen takaa-ajo jäämyrskyssä kohti pääkallopaikkaa. Siellä häkeltynyt puukko-Mengele pohtii taas elämäänsä uusiksi. Ensimmäinen tsäänssi paljastuu hämäykseksi, mutta toinen on mahdollisuus: Mengelen jossitteluun pettyvä mummo riehuu, jolloin luontoäiti suuttuu. Äkillisesti kaikkien aikuisten pikkurillit väpättävät! Voi kiesus.

Kaikki (mm. maailmanloppu) johtuu siitä, että kauan sitten äijä löi puuta kirveellä. Mummon mielestä turrilapsen teurastaminen puun edessä edistää hänen asiaansa, mutta lapsi polttaa puun, joten... käytännössä mikään ei muutu, mutta se siitä puusta sitten. Loppu.

Jakso on väsyttävää, näennäisdramaattista tyhjäkäyntiä, mutta valikoidut hahmot ja näyttelijät nauttivat perustason kunnioitustani loppuun saakka. Hymyilen, kun "iso mies" Nonso Anozie ja nuori "Sweet Tooth" Christian Convery esiintyvät seuraavan kerran jossakin, koska he ovat tehneet mitä pyydetään vaaditulla karismalla. Convery saa tänään tiuskia hitusen tavallista kärkevämmin, eikä hän ainakaan aikuisia huonompi ole.


Keskiarvo 24 jakson jälkeen ja virallinen arvosana 3. kaudelle ja koko sarjalle:


< Jakso 3-7

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elokuussa käynnistyy... Turun perinteikäs ka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova