Tuorein sisältö

Stadionkesä huipentuu Coldplayn keikkoihin - ota huomioon muutama tärkeä asia käytännön järjestelyistä

24.07.2024 klo 00.08 | Luettu: 567 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stadionkesä huipentuu kun Coldplay saapuu ensi kertaa Suomeen "Music of the Spheres" -kiertueensa merkeissä. Yhtye esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 27.-28.7. ja 30.-31.7.

Alla kootusti tietoa Coldplayn konserttien käytännön järjestelyistä:

Aikataulut:

Jonotus on sallittua klo 14 lähtien. Klo 17.00 Portit, turvatarkastus ja Olympiastadionin ravintola- ja myyntipisteet aukeavat.

Tapahtuma päättyy viimeistään klo 24:00.

Lipulla pääsee sisään stadionille vain kerran. Saavuthan paikalle oikeana päivänä, koska lippua ei ole mahdollista siirtää toiselle keikkapäivälle.

Konserteissa on käytössä digitaalinen lippu nimeltä LIPPU.Pass, ja ostamansa lipun saa käyttöön ainoastaan älypuhelimeen ladattavan Lippu.fi -sovelluksen kautta. Oma lippu kannattaa ladata Lippu.fi-sovelluksesta ennakkoon ennen stadionin alueelle saapumista mahdollisten ruuhkautuvien verkkoyhteyksien vuoksi. Lue tarkemmat ohjeet ja lisätietoa LIPPU.Passin digitaalisista lipuista Lippu.fi:n verkkosivuilta täältä.

Huom! Tapahtuma-alueen läheisyyteen ei pääse ajamaan autolla eikä alueella ole sallittua pysäköidä. Olympiastadionin aukio, Mäntymäentie sekä Mäntymäen kenttä ovat varattu konserttijärjestelyille konserttipäivinä. Tämän lisäksi liikennettä rajoitetaan Toivonkadulla, Sallinkadun ja Toivonkadun välisellä Urheilutien osuudella. Tonteille ajo sallittu. ?
Turvallisuussyistä myös Pohjoinen Stadiontie, Stadionpolku, Hammarskjöldintie ja osa Paavo Nurmen tiestä suljetaan ajoliikenteeltä. Alueella on pysäköintikielto.

Tule kuvauttamaan itsesi Helsinki-kyltille ja toivota Coldplay tervetulleeksi kaupunkiimme. Nappaa ilmainen #COLDSINKI-valokuvamuisto konserttipäivinä klo 15.30 – 19.30 välisenä aikana kuvauspisteellä Olympiastadionin edustalla, Mäntymäen kentällä.

Coldplayn konserttien myötä Olympiastadionille rakennetaan useita vesipisteitä, jotta oman pullon täyttäminen helpottuu. Tyhjä, enimmillään 0,5 l muovinen, kierrätettävä ja läpinäkyvä juomapullo on sallittu.

Konserttivieraita kannustetaan osallistumaan Coldplayn esillepitämään vastuullisuustyöhön ja matkustamaan tapahtumapaikalle ilmastoystävällisesti julkisella liikenteellä. HSL ja VR järjestävät konserttipäivinä lisävuoroja, jotta matkustaminen sujuu myös konsertin jälkeen.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Laitilassa Jazzkukko... Elokuussa käynnistyy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova