Tuorein sisältö

Joker: Folie À Deux on niin hävytön, että se myöntää olevansa musikaali: uusi traileri

23.07.2024 klo 17.05 | Luettu: 1216 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuoden 2019 Joker oli keskibudjetin leffa ja miljardin dollarin hitti. Jatko-osa Joker: Folie À Deux on 200 miljoonaa dollaria kustantanut korkean ikärajan musikaali, koska miksi ei: jos kukaan ei leffaa katso, leffasarja on silti yhä voitollinen.

Ohjaaja Todd Phillipsillä on varmasti tarkempaakin sanottavaa visiostaan. Hän on entinen komediaohjaaja, joka lähti etsimään vaihtoehtoisia itseilmaisun muotoja, koska hän on yksi heistä, joiden mielestä nykyinen asenneilmapiiri ei salli perinteistä vitsailua. Jos Folie À Deux sattuisi floppaamaan, tällainen musikaali voidaan laadusta riippumatta luokitella "vaihtoehtoiseksi huumoriksi", josta Jokeri itse olisi ylpeä. Selvennys: Folie À Deux maksoi kolme kertaa enemmän kuin Les Misérables, joka on elokuvahistorian menestynein synkkä musikaali tähän mennessä. Folie À Deuxin on tienattava reilusti enemmän kuin se.

Folie À Deux tarkoittaa kahden henkilön jakamaa hulluutta. Joaquin Phoenixin yhä näyttelemä Jokeri eli Arthur Fleck rakastuu Lady Gagan näyttelemään musiikkiterapeutti Harleen Quinzeliin eli Harley Quinniin. Ensi-ilta on lokakuussa.

Otsikko viittaa siihen, että monien musikaalien trailerit panttaavat musikaalimaisia piirteitä.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Laivamatka Helvetti... Jennifer Lawrence ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova