Tuorein sisältö

Turun kaupunkifestivaali DBTL peruu hämmennystä aiheuttaneen rannekepäätöksen - ainakin tämän kesän osalta

23.07.2024 klo 11.26 | Luettu: 718 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Down by the Laituri -festivaalit juhlitaan Turun keskustassa Tuomiokirkon ympäristössä, torstaista lauantaihin 25.-27.7.

Tapahtuma julkaisi kevättalvella ottavansa käyttöön niin kutsutun paluurannekkeen, jonka toivottiin tuovan positiivista muutosta festivaalialueen porteilla tapahtuvaan edestakaiseen kulkemisen määrään, mutta nyt tapahtumanjärjestäjä on päättänyt luopua suunnitelmasta tämän kesän osalta.

Miksi paluuranneke? DBTL-festivaalien järjestämisestä vastaava United Festivals Oy yhdessä viranomaisten kanssa on huolissaan festivaalipäivän aikana tapahtuvasta asiakkaiden kulkemisesta alueelta pois ja jälleen takaisin kuusikaistaisen ja vahvasti liikennöidyn Uudenmaankadun välittömässä läheisyydessä. Paluurannekkeen toivottiin myös tuovan helpotusta ajoittain ruuhkautuvan sisäänkäynnin erinäisiin toimenpiteisiin ja nopeuttavan saapumista alueelle.

Paluurannekesuunnitelma aiheutti kuitenkin jonkin verran ihmetystä tapahtumaan pääsylipun jo esimerkiksi viime kesänä Blind Bird- tai syksyn Black Friday -kampajoista hankkineiden asiakkaiden keskuudessa. Tuolloin tietoa paluurannekkeen käyttöönotosta, jonka yksittäishinta olisi ollut kymmenen euroa, ei oltu vielä julkaistu.

Tapahtuman järjestäjä kokee myös aiheelliseksi hioa toiminnan yksityiskohtia mahdollisimman helpoksi ja kuluttajaystävälliseksi. Siksi paluurannnekkeesta luovutaan - ainakin tämän vuoden festivaalin osalta.

"Olemme lisänneet alueen viihtyvyyttä monipuolisine ruokatarjontoineen ja väliaikaohjelmineen ja teemme alueesta mahdollisimman hienon vieraidemme nautittavaksi. Toivomme joka tapauksessa, että vieraamme viihtyvät alueella ja hyödyntävät festivaalien monipuolista tarjontaa. Nämä kaikki toiminnot rakennetaan suurella määrällä ihmisiä vain vieraitamme varten ja ovat hyödynnettävissä vain kolmena päivänä kokonaisen vuoden aikana", kertoo United Festivals Oy:n Henri Kulmala.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Portion Boysin Tiina... Yksi progressiivisen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova