Tuorein sisältö

House of the Dragon 2-6: tilataan pahiksille pizzat ja pyöritellään peukaloita 70 minuuttia

22.07.2024 klo 23.00 | Luettu: 937 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Smallfolk


Nimensä jakso saa pääkaupungin nälkäisestä rahvaasta ja aatelisten äpäröistä. Vastapuoli lähettää vähän evästä silmää iskien. Virallinen "tämä on menossa jonnekin" tai "budjetti on käytettävä johonkin" -kohtaus on asiaan liittyvä mellakka. Sillä kohtauksella saa jotakin anteeksi tv-kirjoittajien oppaan mukaan.

Ovelat Wolt-kuskit ovat yhä altavastaajia. Heillä on pari lohikäärmettä varastossa, muttei lohikäärmeiden hyväksymiä ratsastajia, joten moisia etsitään kummin kaimojen keskuudesta. Ensimmäinen ehdokas on lihava ja innokas, joten sano sinä, mikä lopputulos menisi läpi käänteenä.

On 10 kukonaskelta, joille voi näyttää vetelää ylä- tai alapeukkua oman maun mukaan. Listaamisen sijaan huokaisen, että yli tunnin jakso tuntuu kestävän tasan niin pitkään. Kauden puolivälin huipentuman luoma hyvä tahto kuluu loppuun. Ja:

Näyttelijätkin ovat ihmetelleet tätä, mutta kun kahden tietyn hahmon arvovaltaa vertaillaan intiimisti, asiasta on jankutettava: kuka pässi palkkasi 30-vuotiaan tytön ja rupsahtaneen 27-vuotiaan sedän näyttelemään äitiä ja poikaa? Herra näyttelijän naama on 10 vuotta vanhempi. Herra hahmolle on lyöty silmälappu, arpia ja valkoinen peruukki, joten hän näyttää 20 vuotta vanhemmalta. Tämä on niin selvästi väärin, että loogisin - ja 2. ja 3. loogisin - selitys äidin väheksymiselle on sen suuntainen, että setä alkaa aistia, että jokin mielenhallintaloitsu saa hänet luulemaan teiniä äidikseen... Varsinkin kun käynnissä on erillinen kummituspsykoosijuoni.

Takana on tunteja siedätyshoitoa, mutta tuo sylki pitää niellä taas, ennen kuin sitä kehtaa nyökätä, että sitähän katsoo, kun jäykkyydessään ja kaunaisuudessaan arveluttava setä (alias Fortniten banaani) koettaa ottaa hovin haltuun sijaishallitsijana.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anna Puu kommentoi s... Zack Snyderin teinis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova