Tuorein sisältö

Sweet Tooth 3-7: viimeinen ristiretki

20.07.2024 klo 17.30 | Luettu: 597 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 7:
The Road Ends Here


Kaiken selittävä mysteeriluola löytyy jäämyrskyn keskeltä. Ensin "iso mies" saa pienen takauman, jossa hän ilmoittaa kuolemisen olevan parasta elämässä, kunhan se tapahtuu hyvästä syystä. Iso mies on klaustrofobinen ja iso, joten jääluola, tasohyppely sortuvilla lohkareilla ja jäätyneiden tappajakukkien väistely eivät ole hänen juttunsa. Nyyh, onko hän liian iso elämään - sarjan toiseksi viimeisessä jaksossa?

Pääjuoni noudattaa Indiana Jones ja viimeinen ristiretki -elokuvan huipennuksen kaavaa, mutta varsinainen ratkaisu jää ensi kertaan. Samaan aikaan muut sivuhahmot osallistuvat (visionäärisesti ennustamaani) joukkotappeluun, jonka keskeinen panos on se, lähteekö pora-auto liikkeelle. Jos liike-energia olisi huonoa, varmasti muistaisin tappelusta jotakin.

Mutta mitäs se luola nyt selittää? On jo tiedossa, että joku äijä löi kirveellä puuta kauan sitten. Puu suivaantui ja päätti tappaa kaikki ihmiset kulkutaudilla, mutta taudille immuunit turrit kuten peurapoika Gus saavat vapaasti periä maan. Sekä Gus että pahikset tahtovat pelastaa ihmiset, mutta iso mies ja Gusin äiti ovat valmiita uhrautumaan uuden ajan vuoksi. Aikuiset sankarit selittävät, että he tahtovat estää muita ihmisiä löytämästä luolaa, mikä ei mene aivan putkeen. Silmien pyöräytys.


Keskiarvo 23 jakson jälkeen:


< Jakso 3-6 --- Jakso 3-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Charlize Theron tähd... Ralph Fiennes etsii ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova