Tuorein sisältö

Alien: Earth -sarjaa odotellessa: Alien: Romulus -leffa kauhiassa trailerissa

20.07.2024 klo 14.30 | Luettu: 845 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Peto on kokattu", sanoi alkuperäinen Alien-ohjaaja Ridley Scott siinä vaiheessa, kun Prometheus-leffojen oli tarkoitus laajentaa tarinaa uuteen suuntaan. Hän tarkoitti, että xenomorph-hirviöt on jo nähty, mutta sitten hän itsekin palasi pykälää turvallisemmille vesille Alien: Covenant -leffalla.

Jos nautimme petopihvimme mieluiten ylikypsänä, tiedossa on pian kaksi uutta tarinaa. Pitkään suunniteltu tv-sarja on saanut tällä viikolla nimen Alien: Earth. Se vahvistetusti panostaa myös androideihin, jotka ovat kuuluneet saagaan alusta asti. Tähän tietoon sarja alkaa ensi vuoden alussa.

Uusi elokuva Alien: Romulus saapuu Suomeen 14. elokuuta. Se on mainoskampanjan mukaan suoraviivaisinta eli kenties rehellisintä kauhutoimintaa, jota sarja on harrastanut vähään aikaan. Ohjaaja Fede Álvarez on osoittanut kykenevänsä kyseenalaiseen väkivaltaiseen ja seksuaaliseen sisältöön elokuvilla Evil Dead (2013) ja Don't Breathe, mistä lienee hyötyä, kun pomppiva kivessäkki suosii lajien välistä oraaliyhdyntää. Scott on leffan ja tv-sarjan tuottaja.

Uusi traileri:



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Esiosasarja laajenta... Charlize Theron tähd... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova