Tuorein sisältö

Cobra Kai 6-3 ja 6-4: tyynysotaa ennen kunnon karsintoja

19.07.2024 klo 23.45 | Luettu: 609 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6 - Jaksot 3 ja 4:
Sleeper ja Underdogs


Vau. Päätyttöjen sopu edistyi niin nopeasti, että sensei Johnny huolestuu laskeneista aggressioista. Johnny päättää järjestää pyjamabileet, joihin osallistuu kolme nuorta tyttöä ja herra kurttuinen renttu itse. Johnny on "täysin viaton" - hän vain yrittää pilata tyttöjen välit. Voin kuvitella näyttelijöiden kiroilleen ääneen juonen typeryydelle, mutta myös hymyilleen, koska vitsi ei tule normaalin hahmonkehityksen tielle. Tyttöjen ongelma ei ole sopu vaan varovainen kohteliaisuus, kun sovun hierominen on kesken.

LaRusso ja Chozen koettavat selvittää herra Miyagin salatun menneisyyden löydettyään jäämistöä. Melkein unohdin sen ennen kuin sormi ehti näppäimistölle. Samaan aikaan katala Kreese ottaa vanhojen liittolaistensa oppilaat komentoonsa ja tietenkin kiintyy pahimpaan psykopaattiin. Se on sujuvaa, mutta on pakko houria seitsemännen kerran, että sarja olisi vielä parempi, jos se etenisi vuoden 1990 Turtles-leffan reviirille. Kreesestä tuli lainsuojaton! Ryhdy nyt Silppuriksi! Regular or menthol!

Tunnelma sähköistyy 3. jakson lopussa, kun karsinnat tulevaa turnausta varten alkavat. Vain 6 pääsee mukaan, vaikka tutut nuoret sankarit ja pahikset ovat nykyään samassa tiimissä. 4. jakso pelaa kaikki kortit taitavasti. Se sanotaan suoraan, ketkä ovat ilmeisiä valintoja ja mistä joukosta niin sanotut yllätykset valitaan, joten on luonnollista pohtia, meneekö tämä niin.

Vieraileva sensei kutsutaan arvioimaan kaikkia puhtaalta pöydältä kolmen haasteen merkeissä. Kun asiat on hyvin alustettu, se oikeastaan lisää jännitystä, että vierailija on pääpiirtein samaa mieltä 12 finalistista kuin asianomaiset ja katsojat. Kun lopussa valitaan neljästä kakarasta vielä kaksi, lopputulos on aidosti avoinna. Viimeistä haastetta höystää kolme erillistä henkilökohtaisempaa konfliktia, jotka selvästi johtavat vielä muuhunkin. 4. jakso on esimerkillistä humpuukihömppää, jälleen.


Keskiarvo 54 jakson jälkeen:


< Jaksot 6-1 ja 6-2 --- Jakso 6-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Enemmän Wolverinen m... Näyttelijä Liv Tyler... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova