Tuorein sisältö

Erilainen musiikkifestivaali Factory By the Lake kuukauden kuluttua Lohjalla

19.07.2024 klo 15.52 | Luettu: 852 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kuukauden kuluttua Lohja herää eloon Factory By the Lake (FBTL) -musiikkifestivaalin myötä.

Factory By the Lake on kaikkea muuta kuin perinteinen festivaali. Ensinnäkin festivaalin miljöö on vertaansa vailla - historiallinen tehdasalue tuo ainutlaatuista tunnelmaa ja tarjoaa upeat puitteet niin ulkoilma- kuin sisätilatapahtumille.

FBTL on myös hybridifestivaali, joka yhdistää ulkoilmafestivaalin rennon ilmapiirin, ilmaisen ohjelmatarjonnan ja perinteisten tähtiartistien keikat upean tunnelmallisessa tehdashallissa, joihin myydään erikseen lippuja.

Festivaalia tähdittävät, mm. Anssi Kela, Cledos, Saara Aalto, Lohjan kaupunginorkesteri ja esimerkiksi The Voice Of Finland finalisti -Marko Turunen.

Festivaalivieraat pääsevät nauttimaan niin paikallisista lupauksista kuin kansainvälisiä areenoita kiertäneitä suuruuksia. Lisäksi alueella on erilaisia ruokapisteitä, aktiviteettejä ja muita elämyksiä, jotka tekevät tapahtumasta kävijälle kokonaisvaltaisen kokemuksen.

"Tavoitteemme on luoda monipuolinen ja helposti lähestyttävä kaupunkitapahtuma, jossa on koettavaa kaikille. Uskomme, että tämä erittäin ainutlaatuinen ympäristö ja monipuolinen ohjelma tekevät Factory By the Lake -festivaalista monelle kesän kohokohdan tai upean päätöksen kesäkauteen," sanoo Lohjan Kaupungin matkailupäällikkö Jarkko Koskenmäki

FBTL järjestetään Lohjalla 23.-24.8.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sveitsi valitsee eur... 60 vuotta takana - J... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova