Tuorein sisältö

Marvel tahtoo Avengers-veljesten eli Russojen pelastavan seuraavat kaksi Avengersia

17.07.2024 klo 23.20 | Luettu: 1678 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Russon veljekset ovat ohjanneet Marvelille elokuvat Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War ja Avengers: Endgame. Jos inflaatiota ei huomioida, Endgame on kaikkien aikojen toiseksi menestynein elokuva ja Infinity War kuudenneksi menestynein.

Avengers-leffat ovat olleet tauolla. Uutta järjettömän eeppistä konfliktia pitää alustaa. Marvel ajautui kriisiin, kun multiversumisaagan pääpahiksen Kangin näyttelijä Jonathan Majors törttöili yksityiselämän puolella, ja sitten multiversumielokuvat Ant-Man and the Wasp: Quantumania ja The Marvels floppasivat. Majors sai potkut. Viides Avengers-elokuva The Kang Dynasty menetti nimensä ja ohjaajansa. Kuudennen Avengersin nimi on yhä Secret Wars.

Marvel tahtoo, että Russon veljekset ohjaavat viidennen ja kuudennen Avengersin. Neuvottelut ovat alkaneet. Ne ovat varhaisessa vaiheessa, joten mikään ei ole varmaa. (Ensi viikon San Diego Comic-Con -tapahtuma on pätevä paikka tehdä virallisia julkistuksia.)

Deadpool & Wolverine -leffan ohjaajalle Shawn Levylle tarjottiin Avengers-hommaa aiemmin, ja muitakin nimiä on harkittu. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvan ohjaaja Destin Daniel Cretton oli hän, joka jätti The Kang Dynastyn.

Kohta on kiire. Avengers 5 valmistuu toukokuussa 2026 ja Secret Wars toukokuussa 2027. Kaikki Marvel-leffat ovat lykkääntyneet viime vuosina useampaan kertaan, joten siinä mielessä hötkyily ei ole pakollista.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mahtava tilaisuus tu... PMMP räjäytti jytkyn... >

Keskustelut (1 viestiä)

thaotnjwfbje

18.07.2024 klo 19.31

ei russit nitaan pelasta niinku ei whedinkaan pelastanu justice leaguee
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova