Tuorein sisältö

Moninkertainen Grammy-voittaja teki parastaan suomalaisen bluessuosikin musiikin parissa - kuuntele kesäisen letkeä lopputulos

13.07.2024 klo 00.38 | Luettu: 1344 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotimainen bluessuosikki Micke Björklöf & Blue Strip julkaisee kesäsinglen On Vacation.

Moninkertaisen Grammy-voittaja John Porterin tuottama kappale on uptempoinen kesäinen bluesrockboogie, joka vie yhtyeen takaisin juurilleen roots-rockin ytimeen.

On Vacation on nosto syksyllä julkaistavalta "Outtakes"-EP:ltä. Kokonaisuus sisältää ennen julkaisemattomia kappaleita bändin aikaisemmilta levytyssessioilta New Orleansissa ja Walesissa. Levyn julkaisee Hokahey! Records.

”On Vacation -biisi sai alkunsa, kun tapasin keikkamatkalla junan ravintolavaunussa elämää nähneen värikkään hahmon, joka kertoi olevansa ammatiltaan teurastaja. Kertomansa mukaan elämä oli vuosien saatossa kolhinut kaveria monelta suunnalta, eivätkä asiat olleet menneet ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen pitkäaikainen haaveensa oli matkustella ja nähdä maailmaa. Nyt hän oli päättänyt tehdä sen, mistä oli vuosikausia haaveillut: ottaa täysi irtiotto arjesta ja lähteä vähintäänkin pitkälle lomalle, vain menolippu taskussaan,” biisin kirjoittaja, yhtyeen kitaristi Lefty Leppänen kertoo.

Yhtye on parhaillaan ehdolla Yhdysvalloissa "Independent Blues Awards" -äänestyksessä kolmessa eri kategoriassa, jotka ovat "Best Blues Rock Band", "Best Blues Rock Album" ja "Best Blues Rock Song".








V2.fi | J.A. Kaunisto
< Myytinmurtajat-sarja... 'Ylipursuava juhlara... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova