Tuorein sisältö

Kevin Costnerin Horizon-saaga on vaikeuksissa: osa 2 lykkääntyy

11.07.2024 klo 16.35 | Luettu: 631 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kolme tuntia kestävä länkkäri Horizon: An American Saga - Chapter 1 pyörii parhaillaan Suomenkin elokuvateattereissa. Leffa on saanut nihkeää palautetta. Sitä on syytetty muun muassa tv-sarjamaisesta kerronnasta, joka lupaa palkita katsojan joskus myöhemmin.

Ohjaaja ja pääosanesittäjä Kevin Costner tahtoo tehdä neliosaisen saagan. Chapter 2 on valmis. Chapter 3:n tuotanto on alkanut.

Chapter 2:n oli tarkoitus saapua teattereihin jo tämän vuoden elokuussa. Leffa on poistettu kalenterista. Sen on yhä tarkoitus päästä isolle kankaalle, mutta asianomaiset ovat päättäneet odottaa, että useammat ehtivät nähdä Chapter 1:n.

Chapter 1 ei ole poistumassa teattereista vielä, mutta ainakin Yhdysvalloissa sen voi katsoa myös kotona ensi viikosta alkaen, jolloin tarjolle tulee "elokuvateatterin sisältöä kotona" -tyyppinen hintava tarjous. Studion ilmoituksesta päätellen Chapter 1 tullaan julkaisemaan myös Max-palvelussa ennen kuin Chapter 2 näkee päivänvalon. Max-ensi-iltaa ei ole julkistettu.

Yellowstone-tv-sarjan suuri suosio todistaa, että Costnerin tähdittämät länkkärit voivat yhä menestyä. Ydinkohderyhmä on lähempänä kiikkutuolia kuin rengaskeinua, joten kärsivällisyys on varmasti hyve.

100 miljoonaa dollaria maksanut Chapter 1 on tienannut kahdessa viikossa vain 25 miljoonaa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Muistutus, kelttipun... Ilosaarirockin viera... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova