Tuorein sisältö

Näytelty Batman-sarja Arkham Asylum on peruttu

06.07.2024 klo 21.25 | Luettu: 992 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Batman -elokuvan (kuvassa) on tai oli tarkoitus saada rinnalleen useita tv-sarjoja. Tänä syksynä valmistuva The Penguin on tällä hetkellä ainoa varma sarja. Myös leffan jatko-osa on virallisesti tulossa.

Ensimmäisenä puhetta oli Gotham Cityn poliiseihin panostavasta sarjasta. Ideasta luovuttiin. Tiimi alkoi kehitellä Arkham Asylum -sarjaa, joka kertoo Gotham Cityn maineikkaasta vankilamielisairaalasta. Myöhemmin paljastui, että sarja on yhä tulossa, mutta se ei olekaan jatkoa The Batman -leffalle, vaan se sijoittuu uuteen (tai uusittuun) DC-jatkumoon, joka alkaa Superman-elokuvalla vuonna 2025.

Ja nyt Arkham-sarja on peruttu kokonaan.

Variety-sivuston lähteen mukaan on yhä mahdollista, että projekti herätetään henkiin myöhemmin uutena (eli kolmantena erilaisena) versiona. V2.fi lisää tähän, että on todennäköisesti järkevää esitellä uusi Batman ennen Batmanin vihollisten käsittelyä. Elokuva nimeltä The Brave and the Bold sijoittuu samaan jatkumoon kuin Superman 2025 ja esittelee uuden Batmanin, jolla on poika Damian. Leffan ensi-iltaa ei ole asetettu.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallican tuplakeik... Ryan Goslingin tuott... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova