Tuorein sisältö

Tuhdimmat Tahdit, ota haltuun tärkeä festari-info

05.07.2024 klo 12.20 | Luettu: 599 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuhdimmat Tahdit juhlitaan viikonloppuna Tampereen Ratinanniemessä.

Ohessa tärkeää festari-infoa:

Festari järjestetään aivan Tampereen keskustan tuntumassa Ratinanniemen Festivaalipuistossa. Kulku festarialueen sisäänkäynnille on Ratinan Rantatien suunnalta. Paikalle pääset kätevästi niin julkisilla, polkupyörällä kuin kävellenkin. Ratinan Rantatiellä on erikseen merkitty parkki polkupyörille ja sähköpotkulaudoille. Huomioithan, että parkki ei ole valvottu, joten pyörän tai sähköpotkulaudan jättäminen parkkiin on jokaisen omalla vastuulla.

Portit ovat auki perjantaina ja lauantaina klo 13.00-01.00.

Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä, myös festivaalin aikana iltaan asti. Lippuja myydään lisäksi tapahtuman porttien läheisyydessä sijaitsevassa lipunmyynnissä. Maksutapana käy ainoastaan yleisimmät maksukortit.

Lipunmyynti ja rannekkeenvaihto ovat tapahtuman aikana auki perjantaina ja lauantaina klo 12.00-23.30. Kahden päivän liput ja kaikki PLUS-liput vaihdetaan rannekkeiksi. Yhden päivän peruslipuilla pääsee kerran sisään.

Narikka on auki porttien läheisyydessä festivaalialueen ulkopuolella perjantaina ja lauantaina klo 12.00-01.30. Narikkamaksu on 3 euroa/henkilö/käyntikerta. Maksutapana käy ainoastaan yleisimmät maksukortit.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Ikäsi todistamiseen tarvitset virallisen ja voimassa olevan henkilökortin, ajokortin tai passin.

Tuhdimmilla Tahdeilla maksutapana käy ainoastaan yleisimmät maksukortit (käteistä ei oteta vastaan ollenkaan).

Huom. festarialueen kaikissa vessoissa (pl. backstage) on käytössä Vessapassi. Toivomme että huomioitte Vessapassia näyttävät päästämällä heidät esimerkiksi vessajonon kärkeen. Kortin haltijalla on terveydellinen syy, joka vaatii välitöntä WC:n käyttöä. Vessapassi voi olla fyysinen kortti tai puhelimessa mobiiliversiona.

Juhla-alueelta poistuminen tapahtuu sekä Ratinan Rantatielle että Laukonsillalle. Sillan kautta pääset Laukontorille, jossa on festareiden ajan ylimääräinen taksitolppa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Huomioi Oulun Suomip... Kultakuume-sarjasta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova