Tuorein sisältö

"Seireeni" Julianne Moore lumoaa Milly Alcockin seurapiirisävelillään Netflix-sarjassa

04.07.2024 klo 23.00 | Luettu: 572 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Julianne Moore, Milly Alcock ja Meghann Fahy tähdittävät minisarjaa Sirens, jonka tuottaa Netflix. Mustan huumorin sarja perustuu luojansa Molly Smith Metzlerin näytelmään nimeltä Elemeno Pea ("l, m, n, o, p" englanniksi). Metzler on aiemmin luonut Maid-sarjan ja kirjoittanut mm. Orange is the New Black -sarjaa.

Alcock ja Fahy näyttelevät siskoksia. Fahyn hahmo Devon kokee, että Alcockin näköinen sisko Simone on kehittänyt arveluttavan suhteen uuteen pomoonsa Michaelaan, jota tulkitsee Moore. Michaela on mystinen seurapiirijulkkis, jonka varakkaan elämän ympärille on rakentunut kultti. Devon yrittää suorittaa väliintulon, mutta hän ei osaa arvata, minkälaisen vastustajan hän Michaelasta saa.

Kuvat ovat sarjoista Liseyn tarina (Moore), House of the Dragon (Alcock) ja The White Lotus (Fahy). Fahy sai The White Lotusilla Emmy-ehdokkuuden. Alcockia on yleisesti pidetty nouseva tähtenä House of the Dragonin jälkeen: hänet nähdään pian Terästyttönä elokuvissa Superman (2025) ja Supergirl: Woman of Tomorrow (2026).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Saatiin teiltä tosi... Huomioi Oulun Suomip... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova