Tuorein sisältö

Suomalaisduon yhteistyö maailmantähtien kanssa on aina uutisen arvoinen asia

04.07.2024 klo 12.01 | Luettu: 539 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalaisduon yhteistyö maailmantähtien kanssa on aina uutisen arvoinen asia.

Nyt kyseessä on kesällä Weekend Festivalin lavalle nouseva kotimainen EDM-kaksikko Thomas Will eli Tuomas Hukkanen ja Wili-Veikko Nuutinen. Kaksikko on julkaissut lukuisia omia kappaleitaan monille kansainvälisille levy-yhtiöille.

Duo on kutsuttu yhteistyöhön yhdysvaltalaisen Big Time Rush -yhtyeen laulajan James Maslow’n sekä monille maailmantähdille kappaleita tuottaneen Bryan Toddin kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt Crazy Talk -niminen kappale, joka julkaistaan 12. heinäkuuta.

Vuonna 2009 perustettu Big Time Rush tuli musiikkimaailman tietouteen omaa nimeään kantavan TV-sarjan myötä. Nyttemmin yhtyeellä on Spotifyssa 2,5 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa, ja erityisen suositulla James Maslow’lla esimerkiksi Instagramissa 2,5 miljoonaa seuraajaa.

Bryan Todd on tuottanut ja kirjoittanut lukuisia menestyskappaleita Big Time Rushin lisäksi mm. Miley Cyrusille ja Kelly Clarksonille. Ruotsalaisen The Dance Divisionin julkaisema Crazy Talk on kaihoisasti etenevä laulu kahden ihmisen välisen suhteen haasteista.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruisrock viikonloppu... Edullisin vaihtoehto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova