Tuorein sisältö

Portion Boysin Mikael Forsby lähetti rakastavan viestin maailman kauneimmalle naiselle

03.07.2024 klo 01.13 | Luettu: 831 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Portion Boysin Mikael Forsby lähettää somessa viestiä maailman kauneimmalle naiselle - vaimolleen Tiinalle.

Kaksikon vihkimisestä tuli täyteen kuusi vuotta.

Tällä kertaa juhlittiin poikkeavissa tunnelmissa. Tiinan loukkaantunut jalka vaati huomiota, ja aiheutti erityisohjelmaa myös juhlapäivänä.

Tiinan postaus kertoo päivän menneen suhteellisen arkisesti: "Syötiin hääpäivän dinneri tienvarren rolssissa Tuusniemellä ja köpöteltiin yhdessä menemään mehiläisen käytävillä. Kunhan tehtiin ne asiat yhdessä, niin millään muulla ei olekaan mitään väliä".

Magneettikuvauksen ja lääkärin jälkeen saatiin "tuomio": Kaksi jännettä repeytynyt irti takapuolen lihaksesta. Mutta hyvänä uutisena kerrottiin, ettei leikkausta tarvita. Arki ja keikkailu sujuu kuitenkin lähiviikkoina pyörätuolia käyttäen.

"Tällä hetkellä sun rakkaus näkyy hyvinkin konkreettisina arkisina tekoina; se on sitä vessassa käyttämistä ja huolehtimista että pysyn suihkussa pystyssä. Se on pään silittämistä kun mua sattuu ja itkettää tai tsemppaamista vieressä kun yritän päästä portaita ylös".

Mikael on lisännyt someen rakastavan viestin vaimolleen:

"Rakas Tiina. Mun on välillä vaikee edes muistaa tarkkaan mitä kaikkea me ollaan tähän asti koettu yhdessä. Ollaan tehty niin paljon upeita asioita ja oon vaan sanoinkuvaamattoman onnellinen, että olet mun elämässä. Mä olen tässä jo tovin kaivellut esille meidän matkamuistoja vuosien varrelta ja halusin tehdä sulle niistä yllätyksenä videon ja tuoda esille sen miten mä sut näen. Maailman kauneimpana naisena, parhaimpana matkakumppanina sekä elämänkumppanina. Parhaimpana ystävänä. Päivääkään en vaihtaisi pois sun kanssasi. Kiitos jokaisesta näistä hetkestä ja kiitos kun seisot rinnallani.

Ole aina tuo iloinen heittäytyvä, höpsö ja naurava itsesi.

Hyvää syntymäpäivää sekä 6. hääpäivää rakas vaimoni"









V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mötley Crüen Nikki S... Tärkeää infoa Ruisro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova