Tuorein sisältö

Portion Boysin Tiina sai lääkäriltä 'tuomion' - 'Kaksi jännettä repeytynyt irti takapuolen lihaksesta'

02.07.2024 klo 13.43 | Luettu: 693 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Portion Boysin Tiina loukkasi jalkansa viikonloppuna Mustakari Memories -tapahtumassa.

Nyt artisti on käynyt tutkimuksissa ja "tuomio" on selvillä.

"Haluatko ensin hyvät vai huonot uutiset?"

Näin Tiina Forsby kertoo tilanteesta someviestissään magneettikuvauksen ja radiologin lausunnon jälkeen:

"Kaksi jännettä repeytynyt irti takapuolen lihaksesta. Vamma on selkeä ja sitä ei tarvinnut kauan spekuloida. Tilanne oli sellainen kuin kipu (ja se paukahdus) itse tapahtuessa antoi olettaa. Pahasti siis kävi.

Mutta mitä niitä huonoja pitkään märehtimään, siirrytään sitten niihin hyviin uutisiin. Kolmesta jänteestä siis kaksi oli irronnut mutta niistä yksi oli kuitenkin säilynyt ehjänä ja pitää tätä palettia nyt jotenkin kasassa. Ja tämän yhden ansiosta tulen välttämään kuitenkin leikkauspöydän joten aplodit siitä sinulle sinä yksi sisukas jänne.

Tässä vaiheessa on vielä mahdotonta arvioida täysin sitä koska jalka on jälleen ehyt ja täysin toimintakykyinen mutta mulle sanottiin kuitenkin että hyvä paketti tästä vielä tulee".


Tiinan tilanne on haastava seuraavat viikot: edessä on paljon keikkalavoja pyörätuolilla, kuntoutusta ja kivuliaitakin kilometrejä. "Lääkäriltä on hyvät tiedot, neuvot ja ohjeistukset mitä saa nyt tehdä ja mitä pitää välttää. Lavalle nousuun on kuitenkin saatu lupa joten yhtään keikkaa ei jää mulla tekemättä".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Infoa Wanaja Festiva... Star Trek -veteraani... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova